Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næsepiercing i forskellige stendesigns og farver

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du ved at være træt af det gamle, og mangler du noget nyt? Et smykke kan hurtigt blive kedeligt og gå af mode. Det er her denne næsepiercing kommer ind i billedet, med sit tidsløse og elegante look. Ud over at være tidsløs har du også mange valgmuligheder i form af stenens facon, farve på stenen og farve på næsepiercingens stav. Derved kan du finde din perfekte version af dette smykke, som aldrig vil gå af mode. Næsepiercingen fås som sagt i flere udgaver, du kan blandt andet vælge mellem en firkantet sten eller en rund sten. Du kan også vælge mellem flere forskellige farver på næsepiercingens stav, som f.eks. blank eller guld. Den ene udgave af næsepiercingen kan du endda selv vælge farven på stenen, der sidder på næsepiercingen.

Næsepiercingen har en L-form, hvilket gør at smykket sidder godt fast i næsen og ikke så nemt falder ud. Alle udgaverne af denne næsepiercing har ens mål - de har en trådtykkelse på 0,8 mm. og en længde på 6 mm. Størrelsen på stenen varierer fra 2,5 mm. til 3 mm., alt efter hvilken model du vælger - dette skyldes at stenen er skåret til, for at få sin form og derfor kan være en anelse mindre. Alle modellerne af denne næsepiercing er derudover lavet af materialet kirurgisk stål.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-184
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsepiercing i forskellige stendesigns og farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images