Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næsestav med sten

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En næsestav er en forenklet udgave af en næseskrue og er utrolig simpel at isætte. Forskellen på en næseskrue og en næsestav, er at næsestaven ikke er forsynet med en buet bagende, men blot er en helt lige stav, som navnet også antyder.

For enden af staven sidder en lille knob/kugle, som kun er meget lidt større end selve staven. Den sidder der for at staven ikke skal falde ud af hullet i tide og utide. En næseskrue har hele den buede ende som modhager og skal drejes ud.

Modellen her kan vælges med flere forskellige stenfarver i boksen herover og vil også passe dig der har fået din næsepiercing skudt i med pistol, da den kun er 0,8 mm. tyk og 7 mm. lang.

Så hvis du er mere til den enkle isættelsesmetode, så er den en næsestav som denne du skal gå efter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-34
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 7 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Genial
Karakter
Jeg kan rigtig godt li den her og især fordi staven er lige frem for buet. Let at få i og den sidder utrolig godt! Den er perfekt! Dem ville jeg gerne have haft flere af! Bedømt af Mariell Lindland
Super flot
Karakter
Jeg er positivt overrasket- den går ikke mod næsen og den sidder som den skal. Er mere end tilfreds Bedømt af Majken Bolbroe
Super produkt!
Karakter
Næsestaven har den helt rigtige længde, og smykket har et flot finish!
Smykket sidder super godt i næsen, og går ikke mod noget. Alt i alt et super produkt, til en god pris!
Kan klart anbefales!
Bedømt af Kathrine
Flot
Karakter
Et super flot smykke, som har den helt rigtige længde I staven, til lige nøjagtigt at gå igennem. Flot finish, og sidder som den skal. :-)
Eneste øv var at den var udsolgt med klar sten - dette har dog intet med smykket at gøre. Bestilte Aurora Borealis som også er rigtig fin.
Bedømt af MsLMS
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsestav med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images