Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Lille næsering i valgfri farve

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ønsker du en ny lille ring til din næsepiercing? Så er denne model et sikkert valg for dig, som ønsker en klassisk tynd piercingring der er let at sætte i næsen.

Ringen fås i både 1, 0,8 og 0,6 mm. tykkelse, hvilket gør at den passer til alle slags næsepiercinger om de er lavet med pistol eller ej. Ringen er let at sætte i næsen og falder, pga. den lille plade, ikke ud. Det åbne stykke skjules let inde i selve næsen, så det linger at ringen går hele vejen rundt.

Du slipper altså for at skulle rode rundt med en besværlig kugle og du får et smukt piercingsmykke til næsen.

Ringens farve og størrelse vælger du i boksen ovenfor. Næseringen her fås i mange forskellige farve, som f.eks. den klassiske sølvfarve, guld, sort, lilla osv.

Bestil din nye næsering nu.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-29
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Bedømmelser
Bedømmelser (9)
Super
Karakter
Denne piercing er nem at få i men den falder også nemt ud igen. Er stilren og nem at gøre ren. Bedømt af Elives
Super produkt
Karakter
Super produkt, nemt at sætte og intet bøvl med en masse løse dele. Ringen slutter i åbningen af min næse, så man kan næsten se hvor den slutter, man ser det dog kun hvis man er tæt på. Godt produkt af høj kvalitet, kan anbefales. Bedømt af Emma Regnér
Nemt!
Karakter
Er super overrasket over smykket! Det er SÅ nemt at komme i næsepiercingen og falder ikke ud! Bedømt af Mie
Tjek!
Karakter
Har bestilt den i sort og farven er helt som den skal være. Kom dagen efter og var lige til at sætte i.
Har måske en lidt stor tud, men 10 mm. passer godt til mig.
Kan varmt anbefales!
Bedømt af Jonas Poulsen
8 mm. er perfekt
Karakter
Har den guld i 8 og den er perfekt til min næse. Let at sætte i, ser pisse godt ud og har ingen problemer med nikkel :) Bedømt af Sabine Nielsen
:(
Karakter
Bestilte 2 stk i 2 farver og 2 forskellige farver; en guld med en diameter på 10 mm. og en sølv med en diameter på 8 mm. Produktet er fint og nemt at sætte i, som der også står i beskrivelsen, men farven på den sølv synes jeg umiddelbart ikke rigtig matcher den på billedet.
Begge ringe er for korte på min næse, og det ligner ikke en kontinuerlig ring, hvilket er rigtig nederen.
Produktet er som sådan fint nok og virker som god kvalitet, men for kort til min næse, hvilket jeg finder lidt underligt, da jeg har en ret normal næse.
Bedømt af Frederikke
Perfekt til min næse
Karakter
Jeg har den lille på 8 mm. og den er perfekt til min næse. Min næse er også ret lille, så det er dejligt at man kan få et smykke som passer også selvom min er blevet skudt i hos en guldsmed. Bedømt af Rikke Henriksen
Så let og så fint - Elsker den ❤
Karakter
Det er så lækkert at man slipper for bøvlet med kugler og fumlen med endeløse ringe her.
8 mm. passer lige præcis til min næse og man ser slet ikke at der "mangler" er stykke af ringen. Kan varmt anbefales herfra.
Bedømt af Agnes Johannes Hansen
For kort
Karakter
Ringen er smart idet den er så let at sætte i, da den ikke skal lukkes på nogen måde, men når den sidder i, ligner det, at det kun er en halv ring, da den åbne ende i mit tilfælde sidder langt ude af næsen, så det er meget synligt.

Ellers rigtig fin kvalitet, meget solid og ikke lige sådan at bøje
Bedømt af Kat
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Lille næsering i valgfri farve
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images