Næsering af 14 karat guld

Lagerstatus: På lager

249,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Stilet, klassisk og tidløs, det er lige præcis hvad denne enkle lille næsering af ægte 14 karat guld er. Så hvis du er på udkig efter god kvalitet i et rent og simplistisk design, så har du hermed fundet hvad du søger. Denne søde næsering lyser så langt væk af god kvalitet i sig selv, at der slet ikke er behov for pynt eller andet tingel tangel. Nogle gange er det bare det allermest enkle som er det største personlige statement. Eller som de også udtrykker det på engelsk: Less is more.

Næseringen fås i to forskellige trådtykkelser som begge fås i yderligere to forskellige størrelser, nemlig 8 mm. eller 10 mm. i diameter, Du skal blot vælge den trådtykkelse som passer til din næsepiercing, samt den diameter som du foretrækker og som passer bedst til lige præcis din næses facon. Hvis du har en meget lille og petit næse vil 8 mm. nok være det mest passende valg, hvorimod en lidt større næse måske har behov for en diameter på 10 mm.

I virkeligheden taler denne næsering af 14 karat guld egentlig for sig selv, så bestil den i enten almindelig guld eller hvidguld og vælg din foretrukne størrelser allerede i dag - din næse vil elske dig for det.

Bemærk, at enden der sidder inde i næsen godt kan variere lidt. Nogle modeller kommer med en lille kugle og andre med en flad ende, som på produktbilledet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-86
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næsering af 14 karat guld
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.