Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næsering af 14 karat guld

269,00 kr
På lager

Stilet, klassisk og tidløs, det er lige præcis hvad denne enkle lille næsering af ægte 14 karat guld er. Så hvis du er på udkig efter god kvalitet i et rent og simpelt design, så har du hermed fundet hvad du søger. Denne søde næsering lyser så langt væk af god kvalitet i sig selv, at der slet ikke er behov for pynt eller andet tingel tangel. Nogle gange er det bare det allermest enkle som er det største personlige statement. Eller som de også udtrykker det på engelsk: Less is more.

Næseringen fås i to forskellige trådtykkelser som begge fås i yderligere to forskellige størrelser, nemlig 8 mm eller 10 mm i diameter. Du skal blot vælge den trådtykkelse som passer til din næsepiercing, samt den diameter som du foretrækker og som passer bedst til lige præcis din næses facon. Hvis du har en meget lille og petit næse vil 8 mm nok være det mest passende valg, hvorimod en lidt større næse måske har behov for en diameter på 10 mm.

I virkeligheden taler denne næsering af 14 karat guld egentlig for sig selv, så bestil den i enten almindelig guld eller hvidguld og vælg dine foretrukne størrelser allerede i dag - din næse vil elske dig for det.

Bemærk, at enden der sidder inde i næsen godt kan variere lidt. Nogle modeller kommer med en lille kugle og andre med en flad ende, som på produktbilledet.

Detaljer
NavnNæsering af 14 karat guld
SKUNose-86
TypeNæsering
PlaceringNæsefløj
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næsering af 14 karat guld
Din bedømmelse
Næsering af 14 karat guld