Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med indvendigt gevind og stenbesat hjertetop

Lagerstatus: På lager

109,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hjertedesigns på piercinger er utroligt populære. Her kommer der sørme en mere af slagsen - denne gang med et lille twist. Smykket du er klikket ind på er en labret med et sødt hjerte på toppen. Hjertet er blevet besat med en masse små klare sten, som får hjerte til at funkle og skinne.

Labretten er udstyret med et indvendigt gevind, derfor fungerer hjertet på toppen også som en lukkemekanisme. Der sidder nemlig en lille skrue på bagsiden af det flotte hjerte, som gør, at hjertet kan skrues ned i staven. Med dette gevind er du også bedre sikret mod skrammer og sår når du sætter smykket i.

Du har også flere valgmuligheder med smykket her. Som du nok har lagt mærke til, så er der to kasser længere oppe, der skal fyldes ud inden du kan bestille. Du kan nemlig både vælge farven på smykket og længden på det. Du kan få smykket i farver som blank og guld. Derudover kommer smykket som sagt også i flere længder, hvilket er en fordel, da du kan tilpasse det til lige netop din piercing!

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-119
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Alm. belægning
Som teksten herover siger, så er der tale om en belægning ovenpå et eksisterende materiale. Belægningen kan skalle eller blive misfarvet hvis den udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med indvendigt gevind og stenbesat hjertetop
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images