Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Push in labret piercingskjuler

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du altid ønsket dig et piercingsmykke som kan erstatte din labret, når du ikke ønsker den skal være alt for synlig? Så har du her muligheden for at få en labret retainer, med et push-in hovede der både sidder godt fast, men også hjælper med at skjule din piercing uden at hullet kan gro sammen.

Labretten er lavet af de bløde materiale PTFE, som beskytter både tænder og tandkød hvis den bruges til læbepiercinger.

Det lille plastikhoved på kun 2,5 mm. får din piercing til mest af alt minde om et lille uskyldigt paster - Hvis det i det hele taget ses. Så har du en arbejdsgiver der ikke ønsker piercinger på arbejdspladsen, en besteforældre som vil gøre dig og dine arveløse hvis du har en piercing eller måske bare en helt tredje i din omgangskreds som ikke ønsker piercinger. Så bør du overveje at få dig en retainer.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-102
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 2.5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Sara Mikkelsen
Karakter
Det er en genial ide! Men synes dog at de er alt for skrøbelige! De knækker hurtigt, og det er nu 2 gang at jeg bestiller fordi de gik så hurtig i stykker. Men som sagt, genial ide, og ser frem til at bruge dem til job! Bedømt af Sara
Fin løsning!
Karakter
Det er den bedste løsning jeg har fundet indtil videre. Grunden til at jeg "kun" giver den 4 stjerner, er at begge jeg bestilte gik i stykker efter kort tid, den ene flækkede da jeg kom til at rykke i den. og den anden gik i stykker da jeg kom til at bide den store plade af da jeg spiste. Så de er lidt skrøbelige, men en god løsning hvis man ikke må have synlig piercing på arbejdet. Bedømt af Stefan
Nice! <3
Karakter
Den virker bare helt som den skal! <3 Bedømt af Signe
Super til hverdagsbrug
Karakter
Jeg arbejder som fleksjobber på et kontor hvor de ikke er for vilde med synlige piercinger. Men efter jeg er begyndt at bruge en skjuler i min madonna, så har ingen kommenteret den igen. Den kan godt ses hvis man kigger efter, men tror alle synes at det er klart pænere end et stor tomt hul eller et plaster. Derudover er det også bare lækkert at man kan afkorte den, så den passer perfekt og at den sidder så godt fast som den nu gør. Prøvede en anden inden og der blev gummiringen ved med at falde af. Så helt klart en femmer... Bedømt af Lise Mikkelsen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Push in labret piercingskjuler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.