Gennemsigtig buet retainer

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne retainer er som sådan ikke et piercingsmykke, selvom den godt kan bruges sådan.

Som navnet siger, er denne buede stav til dig der gerne vil bevare din piercing, selvom du ofte kommer i situationer, hvor det ikke altid er velanset at have en.

Det er jo ikke alle der har god stil ;-)

Men for at skåne andre uden selv at gå imod dine egne behov, har vi her løsningen til dig der f.eks har en øjenbrynspiercing.

Denne retainer er lavet i gennemsigtigt PTFE/bioplast, som er 100% nikkelfrit, og i det hele taget meget allergivenligt.

For enden af staven sidder en lille gennemsigtig O-ring i samme materiale, som sikre dig at du ikke går hen og taber den.

Du skal være opmærksom på at denne retainer findes i tre forskellige størrelser som er følgende:

  • 1,2 mm. i trådtykkelse og 8 mm. længde
  • 1,2 mm. i trådtykkelse og 10 mm. i længde
  • 1,6 mm. i trådtykkelsen og 11 mm. i længde

Du skal derudover være opmærksom på, at vælger du den største størrelse, er materialet hårdt og bedst egnet til dig der har en navlepiercing, hvorimod de to mindste størrelser er meget bøjelige.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-42
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale PTFE / Bioplast
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Gennemsigtig buet retainer
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.