Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Næseretainer

19,00 kr
På lager

En næseretainer eller en næseskjuler, som den også bliver kaldt, er som sådan ikke et smykke der skal bruges permanent. Det bliver ofte brugt hvis man har tabt sit hverdagssmykke og man ikke lige har andet at anvende. Eller hvis man af en eller anden årsag vil nedtone opmærksomheden omkring sin næsepiercing. F.eks. hvis man arbejder i en butik med kundekontakt eller hvis man skal til mormors 80 års fødselsdag.

Næseretaineren er lavet af klar plast og består i sin enkelthed af en 0,8 mm. tynd stav på 7 mm. I bagenden af denne stav sidder en lille kugle, som er en mikrodel større end tykkelsen på staven. Kuglen virker som en "modhager", så retaineren ikke falder ud af næsen under almindelig brug. I modsatte ende, altså på fronten af smykket, sidder en lille plade med en diamater på 2 mm. Den er ikke særlig stor og vil lægge sig fladt på ydersiden af din næse, når retaineren først er på plads.

Så hvis du har brug for at "skjule" din næsepiercing eller bare ønsker et lidt mindre synligt smykke, så bør du prøve denne retainer.

Detaljer
NavnNæseretainer
SKUNose-153
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeRetainer
PlaceringNæsefløj
Længde7 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kuglestørrelse2 mm.
FarveKlar
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Næseretainer
Din bedømmelse
Næseretainer