Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næseretainer

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En næseretainer eller en næseskjuler, som den også bliver kaldt, er som sådan ikke et smykke der skal bruges permanent. Det bliver ofte brugt hvis man har tabt sit hverdagssmykke og man ikke lige har andet at anvende. Eller hvis man af en eller anden årsag vil nedtone opmærksomheden omkring sin næsepiercing. F.eks. hvis man arbejder i en butik med kundekontakt eller hvis man skal til mormors 80 års fødselsdag.

Næseretaineren er lavet af klar plast og består i sin enkelthed af en 0,8 mm. tynd stav på 7 mm. I bagenden af denne stav sidder en lille kugle, som er en mikrodel større end tykkelsen på staven. Kuglen virker som en "modhager", så retaineren ikke falder ud af næsen under almindelig brug. I modsatte ende, altså på fronten af smykket, sidder en lille plade med en diamater på 2 mm. Den er ikke særlig stor og vil lægge sig fladt på ydersiden af din næse, når retaineren først er på plads.

Så hvis du har brug for at "skjule" din næsepiercing eller bare ønsker et lidt mindre synligt smykke, så bør du prøve denne retainer.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-153
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 7 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Farve Klar
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseretainer
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images