Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Næseretainer - Gennemsigtig næseskrue

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne næsepiercing-skjuler er fremstillet i PTFE. Disse skjulere bliver også kaldt for en "retainer" og de er gennemsigtige, hvilket gør den rigtig god til et "arbejdssmykke" - Et smykke man tager i, hvis det ikke er velset at have piercinger på arbejdspladsen, i skolen eller ved bedstemors kaffebord.

Da retaineren er fremstillet i PTFE, er den ikke skadelig for kroppen - Det er et meget allergivenligt materiale.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-11
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale PTFE / Bioplast
Farve Klar
Kuglestørrelse 2 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Anbefales på skoler!
Karakter
Den er virkelig god på skoler , hvor man ikke må have piercinger , da lærene ikke rigtig lægger mærke til den.

- Den kan KLART anbefales herfra!:D
Bedømt af LovingNose
Utrolig hjælpsom ;)
Karakter
Den her piercing er en redning for alle os der har prøvet at blive bedt om at tage vores piercing ud, eller dække den over med et kæmpe stykke tape. Hver gang jeg skal arbejde er den her en sikker vinder. Mine arbejdsgivere har ikke sagt noget lige siden. Familiefødselsdage med vores lidt "ældre" familiemedlemmer, er den også super praktisk. Slut med trælse spørgsmål og stirrende ansigter :) Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Næseretainer - Gennemsigtig næseskrue
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images