Simpel septumretainer af akryl

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Kender du det når man skal til tante Esters 80 års fødselsdag og ikke helt ved hvad man skal stille op med sin septumpiercing? Her er gode råd dyre men det er denne simple og meget diskrete lille septumretainer, til gengæld ikke.

Den fikse lille retainer er lavet af klar akryl, som både er super diskret, men også meget behageligt at have på. Når retaineren sidder i din septumpiercing, kan du være sikker på at du bevarer din piercing i perfekt stand, uden at det kan ses af andre, at du overhovedet har den. Ud over tante Esters fødselsdag, kan det også være rigtig praktisk i arbejdsrelaterede situationer mm.

Denne retainer er 6 mm. lang og fås i fire forskellige trådtykkelser, så det burde være muligt at finde en som passer, til de fleste næser. Du skal blot bestille den størrelse retainer, som svarer til den trådtykkelse dine septumsmykker har.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-109
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Længde 6 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Akryl
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Dyr fornøjelse i længden..
Karakter
Den er super smart, når man skal afsted til noget hvor piercinger ikke er velset eller man bare vil have en pause fra ringen..
Men de falder hele tiden ud, ved ikke hvor mange jeg har ejet efterhånden..
Bedømt af Malene
Så behagelig
Karakter
Lidt svær at få i, men ellers super behagelig. Jeg ligger slet ikke mærke til jeg har den i. Bedømt af Emilie
Det var en lettelse da jeg fik den i
Karakter
Den er lille og hård, jeg synes at den var ret svær i første omgang at få i, men det kan både have noget at gøre med at min septum er ret bred, men også at det kræver lige lidt tid at finde en god teknik. Men jeg har kunnet få den i, og det er super fedt. For mig vender jeg enderne opad, så de ikke klemmer, og så er den ellers ret behagelig at have i. Bedømt af Caroline
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Simpel septumretainer af akryl
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images