SOMMERUDSALG

100 dages returret
Forsendelse fra 29 kr. Gratis forsendelse fra 299 kr.
1-2 dages levering
Indlæser...

Simpel septumretainer

29,00 kr
På lager

Nogle gange vil man gerne kunne færdes forskellige steder, uden at have et sit septumsmykke i. Man skal dog altid være opmærksom på, at en septumpiercing kan gro helt eller delvist sammen igen, hvis man går for længe helt uden at have et smykke i piercingen. Men netop derfor har man også opfundet denne fikse lille sag, som kaldes en septumretainer.

En retainer er, som ordet også antyder, et smykke som først og fremmest er beregnet til at bevare en piercing. Det vil sige at der ikke er tænkt i pynt og sten, men derimod på at retaineren skal være så diskret som muligt. Denne specifikke septumretainer er lavet af kirurgisk stål og er designet så man næsten ikke kan se at den er der, når den sidder i en septumpiercing.

Retaineren har en indvendig længde på 6 mm. mens de to ender som stikker ud, kun har en højde på 4 mm. som også er målt på indersiden. Herudover findes denne model også i hele fire forskellige trådtykkelser, så du kan udvælge dig lige præcis den størrelse som matcher bedst til din septumpiercing.

Detaljer
NavnSimpel septumretainer
SKUNose-96
TypeRetainer
PlaceringSeptum
MaterialeKirurgisk stål
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Simpel septumretainer
Din bedømmelse
Simpel septumretainer