Septum retainer

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne flotte septum retainer fås i flere forskellige farver og størrelser og kan både bruges som retainer samt som smykke. Retaineren er fremstillet af kirurgisk stål og bruges i en septumpiercing. Den er designet så den ud over sin retainer funktion, også har et rigtig fedt udtryk når den blot bliver brugt som smykke. Den er både enkelt og stilfuld og kan dermed bruges til stort set enhver lejlighed, både til hverdag og fest.

Septum retaineren er 10 mm bred og modellen findes i fire forskellige trådtykkelser og fire forskellige farver. Du vælger blot den størrelse som passer bedst til din septumpiercing, i boksen ved siden af billedet

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Nose-10
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Stilren container med en god størrelse
Karakter
Jeg har længe ledt efter lige præcis denne retainer i 1,2 mm. og fandt den så endelig her! Retaineren lever helt op til forventningerne, både i størrelse og form. Materialet fungerer også rigtig godt, jeg har ikke haft nogle problemer med det. Bedømt af Anne
Øv :(
Karakter
Jeg blev meget skuffet ligeså snart den var kommet i. Den er simpelthen fysisk umuligt for mig at bruge som retainer. Den er alt for stor/lang til at jeg kan vippe den op. Bedømt af Blomsterfeen
Har jeg en deform næse?
Karakter
Septum retaineren er som i beskrivelsen "...lækker som smykke" men det er også alt den er blevet for mig.. For jeg kan simpelthen ikke 'skubbe den op'. Hvis du leder efter et smykke som kan skubbes op i næsen, vil jeg hellere sende dig imod en endeløs ring, og droppe det sidste stykke, denne halve ring er nemmere at få op og fungere derfor også både som smykke og retainer Bedømt af Jackeywolf
Den er lidt svær, men skjuler den perfekt
Karakter
Den er lidt svær at få i, det er helt sikkert. Men når den først sidder der og man har vænnet sig til den, så går den ingen vejene og den skjuler min piercing perfekt. Dog lidt underligt at ingen har spurgt mig endnu om hvorfor jeg har pillet min piercing ud HAHA! Bedømt af Trixy
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Septum retainer
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.