Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hestesko med spikes

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 31,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

En hestesko med spikes kan hurtigt give enhver piercing et anderledes og langt mere råt udtryk end de fleste andre piercingsmykker.
En hestesko ser ikke blot mere rå ud, men den fylder ret visuelt også mere. At modellerne her, derudover fås i mange fede farver gør bare det hele lidt sjovere.

Modellerne kan bruges i mange forskellige piercinger, alt efter hvilke mål du vælger. Det kan være piercinger så som brystpiercinger, næsepiercinger, øjenbrynspiercinger, læbepiercinger osv. Det er næsten kun fantasien som sætter grænserne.

Så leder du efter et nyt piercingsmykke med et råt look og i en frisk og fed farve, så er det bare med at bestille omgående.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-29
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (9)
Super!
Karakter
Produktet er helt perfekt da det er alt hvad der står det er. Jeg kan godt lide at den er fuldstændig som på billedet. Den her kan du rolig købe for den er fuldstændig som den bør være og i et super materiale der slet ikke er ubehageligt eller noget. Bedømt af Kajo
Perfekt
Karakter
Købte to, begge til helix piercinger, og det er blevet præcist som jeg havde regnet med. Spikes'ne sidder super godt fast, hvilket er et stort plus! Bedømt af Maria
Flot og diskret i septum piercing.
Karakter
I en septum piercing er denne piercing rigtig flot, især hvis man ikke vil vække alt for meget opmærksomhed med sin piercing. Jeg købte min piercing i sølv med 1.2 mm. trådtykkelse, 8 mm. som diameter på ringen og en kuglestørrelse på 2.5 mm.
Den var svær at få i, da det var meget svært at få skruet kuglerne af, men når først de var skruet af gik det let.
Hvis jeg skulle bestille en ny, ville jeg lave kuglestørrelsen om til 3 mm, da man næsten ikke ser formen på de to spikes.
Bedømt af Natascha
Super
Karakter
Pænt udført, flot finish og sidder perfekt :-) Bedømt af MsLMS
Smukt smykke!
Karakter
Jeg har to af disse smykker, og jeg bruger den ene i øret og den anden som septumsmykke.
Begge dele fungerer super godt, og dette smykke kan virkelig anbefales, da det både er enkelt og smukt!
Bedømt af Line
super fed piercing!
Karakter
Jeg synes den ser rigtig godt ud som helix, hvilket jeg selv bruger den til :)
kan kun anbefales!
Bedømt af maria
Virkelig smuk
Karakter
Dette smykke ser virkelig godt ud i en helix piercing og så kan man jo altid pille spikes'ne af og erstatte dem med andre løse dele for at skabe lidt variation. Det at det fås i to forskellige størrelser, gør at 8mm godt kan sidde i øreflipspiercinger uden at se for voldsomt ud. 10mm ser i hvert fald bedst ud i helix piercinger. Bedømt af Simone Jensen
Mhmmm
Karakter
Den er mega fed, den passer rigtig godt til min mand Bedømt af Stephanie Hansen
Flot design og kan bruges til mange stilarter.
Karakter
Hestesko med spikes i sølv med diameter 0,8 mm og trådtykkelse 01,2 mm er flot i øret som både HELIX (hul øverst i øreflipppen) OG LOBE (alm hul i øret) piericing.

Dog skal man ik have for fedtet fingre når man skruer en af enderne af (spikes) da den nemt smutter fra en og ikke kan åbnes.

Ellers kan den bruges af mange forskellige da den ikke er for prangende, er du Scene girl, Goth, Alternative punker.. Rebelsk eller bare klassen pige med smag for piercinger.. så er den flot og gennemført.
Bedømt af Debbie Nynne Weiler Riis
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images