Labret i flere farver med spike

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Spikes tilfører altid et råt udtryk til et smykke. Så hvis du er ude efter en lidt mere rå labret - så er du kommet til det rette sted.

Der findes mange varianter af dette smykke. Du kan blandt andet vælge farven på smykket, hvortil der eksempelvis findes blå, lilla og grøn. Hver af disse farver, som du kan vælge, giver smykket et helt nyt udtryk og udseende. Så om du vil have en lidt mere feminin rødguld, eller en mere rå sort, findes der helt sikkert også en labret til din personlighed.

Som du sikkert allerede havde regnet ud, så er det ikke kun farven du kan vælge til smykke. Du kan også vælge de forskellige mål, som labretten skal være i. Du kan eksempelvis vælge målene på den spike, der sidder på toppen af smykket. Derudover kan du også vælge længden og trådtykkelse, hvilket er godt, alt efter, hvor labretten skal sidde henne. Da en labret kan bruges flere steder på kroppen, så har vi også givet dig mulighed for at tilpasse labretten alt efter, hvilken piercing du skal bruge den til.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-12
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret i flere farver med spike
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.