Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Labret i flere farver med spike

19,00 kr
På lager

Spikes tilfører altid et råt udtryk til et smykke. Så hvis du er ude efter en lidt mere rå labret - så er du kommet til det rette sted.

Der findes mange varianter af dette smykke. Du kan blandt andet vælge farven på smykket, hvortil der eksempelvis findes blå, lilla og grøn. Hver af disse farver, som du kan vælge, giver smykket et helt nyt udtryk og udseende. Så om du vil have en lidt mere feminin rødguld, eller en mere rå sort, findes der helt sikkert også en labret til din personlighed.

Som du sikkert allerede havde regnet ud, så er det ikke kun farven du kan vælge til smykke. Du kan også vælge de forskellige mål, som labretten skal være i. Du kan eksempelvis vælge målene på den spike, der sidder på toppen af smykket. Derudover kan du også vælge længden og trådtykkelse, hvilket er godt, alt efter, hvor labretten skal sidde henne. Da en labret kan bruges flere steder på kroppen, så har vi også givet dig mulighed for at tilpasse labretten alt efter, hvilken piercing du skal bruge den til.

Detaljer
NavnLabret i flere farver med spike
SKULabret-12
LukketypeEksternt gevind
TypeLabret
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Næsefløj, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Labret i flere farver med spike
Din bedømmelse
Labret i flere farver med spike