Matsort hestesko med spikes

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nogle gange vil man bare gerne have et look med lidt mere kant i sine piercingsmykker, end den sædvanlige blanke stålfarve og det er lige præcis hvad du får med denne super lækre hestesko. Smykket her er lavet af kirurgisk stål men har fået en rigtig flot overfladebelægning, i en mat sort farve. Den sorte farve giver en skarpere kontrast til din hud, end det blanke stål gør, og giver derfor også dette smykke noget ekstra blikfang.

Hestesko kan med fordel anvendes til flere forskellige typer percinger. Den matsorte hestesko her vil f.eks. se rigtig flot ud i enten en øjenbrynspiercing eller en læbepiercing, men kan også bruges i en øre, bryst eller intimpiercing. Mulighederne er mange, det er næsten kun fantasien som sætter grænsen for anvendelsen af dette smykke.

Du kan vælge denne hestesko i to forskellige trådtykkelser samt fra 6 - 12 mm. i diameter, alt afhængig af hvor du ønsker at bruge smykket. Du udfylder blot dine ønskede mål i boksene ved siden af billedet, før du går videre med bestillingen af din nye matsorte hestesko.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-37
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Rigtig fed hestesko
Karakter
Jeg elsker priserne herinde. Og selve denne hestesko er super flot og let at sætte i. Havde brug for et septum smykke der ikke skulle bruges tang til osv. Det er så meget lettere . Og så er den på 8 mm lige perfekt i størrelsen til mig. Bryder mig ikke om når smykket er for stort :) jeg er helt tilfreds Bedømt af Helene89
Perfekt som læbepiercing smykke
Karakter
Virkelig fint piercingsmykke hvis man bedst kan lide at matte smykker, den føles god og har ikke haft nogle problemer med den. Bedømt af Pernille Melgaard Thomassen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Matsort hestesko med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images