Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Matsort hestesko med spikes

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Nogle gange vil man bare gerne have et look med lidt mere kant i sine piercingsmykker, end den sædvanlige blanke stålfarve og det er lige præcis hvad du får med denne super lækre hestesko. Smykket her er lavet af kirurgisk stål men har fået en rigtig flot overfladebelægning, i en mat sort farve. Den sorte farve giver en skarpere kontrast til din hud, end det blanke stål gør, og giver derfor også dette smykke noget ekstra blikfang.

Hestesko kan med fordel anvendes til flere forskellige typer percinger. Den matsorte hestesko her vil f.eks. se rigtig flot ud i enten en øjenbrynspiercing eller en læbepiercing, men kan også bruges i en øre, bryst eller intimpiercing. Mulighederne er mange, det er næsten kun fantasien som sætter grænsen for anvendelsen af dette smykke.

Du kan vælge denne hestesko i to forskellige trådtykkelser samt fra 6 - 12 mm. i diameter, alt afhængig af hvor du ønsker at bruge smykket. Du udfylder blot dine ønskede mål i boksene ved siden af billedet, før du går videre med bestillingen af din nye matsorte hestesko.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-37
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Rigtig fed hestesko
Karakter
Jeg elsker priserne herinde. Og selve denne hestesko er super flot og let at sætte i. Havde brug for et septum smykke der ikke skulle bruges tang til osv. Det er så meget lettere . Og så er den på 8 mm lige perfekt i størrelsen til mig. Bryder mig ikke om når smykket er for stort :) jeg er helt tilfreds Bedømt af Helene89
Perfekt som læbepiercing smykke
Karakter
Virkelig fint piercingsmykke hvis man bedst kan lide at matte smykker, den føles god og har ikke haft nogle problemer med den. Bedømt af Pernille Melgaard Thomassen
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Matsort hestesko med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images