Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Matsort kuglering

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 31,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Skal din piercingring have et anderledes look end de almindelige sorte piercingringe der fås på markedet, så er en matsort kuglering måske noget for dig.
Denne piercingring kan bruges til mange forskellige piercinger, blandt andet læbepiercinger, ørepiercinger og brystpiercinger. Du vælger selv de mål du ønsker i boksene ovenfor, så kugleringen passer til netop dig og din piercing.

Den matsorte belægning dækker over ægte ren kirurgisk stål, så du behøver ikke være nervøs for hverken frigivelsen af nikkel eller andre skadelige stoffer.

Så skal din piercing have et nyt pift, er det med at bestille med det samme.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-75
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Sort
Lukketype Kuglelukning
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
SÅ flot!
Karakter
Virkelig en cool ring, der kan bruges til de fleste piercinger. Flot finish, fed matsort farve Bedømt af MsLMS
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Matsort kuglering
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images