Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Endeløs ring i mange farver

På lager

En endeløs ring åbnes og lukkes normalt med en lille bar, som er en del af selve ringen. Det kan til tider være et irritationsmoment at skulle samle ringen, når den først sidder i piercingen. Specielt hvis det er i øret, og ringen er lille.
Med denne forenklede udgave af den rigtige endeløse ring er det meget lettere at sætte ringen i sin piercing. Ringen består af ét stykke metal med en lille åbning, som er lavet ved, at man tager én lang metaltråd og vikler den rundt som en spiral om en cylinder, der har samme diameter som ringen. Når man så har én lang spiral, skærer man en lang åbning hele vejen op, og ringene bliver dermed separeret. Bemærk, at ringene med en lille trådtykkelse godt kan virke skarpe i åbningens ender. Åbningen vrides en smule til siden, så man får samme form som en twisterring. Derefter sættes smykket i piercingen og klemmes sammen igen. Jo tyndere trådtykkelse og jo større diameter, jo lettere er det at åbne ringen.

Ringen kan vælges i flere forskellige størrelser og farver, alt efter hvor du skal benytte ringen. Er det f.eks. til en traguspiercing, vælger man ofte 6 eller 8 mm i diameter. Og ved læbepiercinger er det f.eks. 8 eller 10 mm, alt efter hvor tykke dine læber er.

Detaljer
NavnEndeløs ring i mange farver
SKURing-76
LukketypeTwist
TypeEndeløs ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Næsefløj, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris forhud, Frenum, Hafada, Lorum
MaterialeKirurgisk stål
BelægningstypeIonimplantering
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Endeløs ring i mange farver
Din bedømmelse
Endeløs ring i mange farver