Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Ring af titanium med hængsel og sten på siden-14%

222,74 kr Fra 259,00 kr -14%
På lager

Dette smykke udstråler kvalitet, så snart du ser og mærker det. Du kan med det samme mærke, at den lette vægt på smykket signalerer titanium. Selvom piercingsmykker er så små, som de er, kan du tydeligt mærke forskel på vægten, når du står med et af titanium i den ene hånd og et af kirurgisk stål i den anden. Titanium er meget lettere og dermed mere behageligt at gå med.

Ringen her findes i flere forskellige farver. Den blanke sølvfarvede er ikke farvet og har den farve, titanium nu engang har - en anelse mørkere end kirurgisk stål. De andre modeller er PVD-belagte, som er en farvebehandling, der får farven til at holde længere end en almindelig belægning.

Ringene findes samtidig i forskellige trådtykkelser og i forskellige diametre. Så du kan mere eller mindre sammensætte et smykke, der passer til netop din piercing. Brug den f.eks. i øret i tragus, helix eller daith. Eller som en næsepiercing i næsefløjen eller i septum.

Langs ringens udvendige kant finder du små klare sten. Stenene er placeret som perler på en snor, de sidder snorlige. Stenene sidder kun på den del, der er "synlig". Dvs. den lille bar, der fungerer som lås, er ikke stenbesat. Baren er hængslet i den ene side og kan let klikkes op og i i modsatte ende af ringen.

Detaljer
NavnRing af titanium med hængsel og sten på siden
SKURing-45
Kampagne-14%
LukketypeHængsel
TypeHængslet ring
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Rook, Snug, Anti-tragus, Næsefløj, Navle
MaterialeTitanium
Farve på stenKlar
StentypeKubisk zirkonia
BelægningstypePVD-belægning
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Ring af titanium med hængsel og sten på siden
Din bedømmelse
Ring af titanium med hængsel og sten på siden