15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Piercingstav med spikes-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

29,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Pift din piercing op med et helt nyt look i den rå stil, med denne stilrene piercingstav af kirurgisk stål, der har flotte spikes som lukkekugler. Ofte bruger vi blot en stav med almindelige runde lukkekugler, når vi gerne vil have en piercing i et simpelt design. Men her får du muligheden for at holde dig til det simple, samtidig med at du også skiller dig ud, på den absolut fedeste måde.

Smykket er lavet af kirurgisk stål, som er et solidt og stålblankt materiale, der kan holde til lidt af hvert. Det egner sig suoergodt til f.eks. intimpiercinger, idet det hverken ruster eller misfarves, heller ikke når det kommer i kontakt med væske, eller et fugtigt mijø.

Du kan bruge denne lækre piercingstav med spikes mange forskellige steder. Den kunne f.eks. se lidt fræk ud i brystpiercingeri flere former for intimpiercinger. Modellen fås i mange forskellige trådtykkelser og længder, samt med mulighed for selv at vælge størrelsen på de kække spikes.

Så giv den lidt gas på den rå pedal og brug denne super fede piercingstav med spikes som en personlig statement i den rå stil.

Detaljer
NavnPiercingstav med spikes
SKUBarbell-3
Kampagne-15%
LukketypeEksternt gevind
TypeLige stav
PlaceringØreflip, Helix, Forward helix, Industrial, Bridge, Nipple
MaterialeKirurgisk stål
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Piercingstav med spikes
Din bedømmelse
Piercingstav med spikes