Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet piercingstav med spikes

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Står du og mangler en ny buet piercingstav? Dette smykke afviger fra den almindelige buede stav ved at den har lækre spikes for enderne, istedet for kugler. Buede stave bruges f.eks til Øjenbrynspiercinger, Brystpiercinger eller Intimpiercinger da deres specielle form er perfekte til lige præcis disse piercinger.

Dette piercingsmykke er fremstillet af kirurgisk stål og kan vælges i flere forskellige størrelser, både hvad angår trådtykkelse samt længde og sågar kuglestørrelse. Trådtykkelsen er især relevant, da den skal passe til trådtykkelsen din piercing er lavet med, mens selve længden på staven mere handler om hvor på kroppen smykket skal bruges.

Kuglestørrelsen er mest bare et spørgsmål om smag og behag og hvorvidt du ønsker et diskret eller måske et mere iøjnefaldende look.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-18
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet piercingstav med spikes
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.