Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav med spikes i titanium

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne buede stav med spikes er fremstillet i titanium som er et fremragende materiale til både allergikere, samt til dig der har en piercing, som endnu ikke er helet. Dette piercingsmykke kaldes også for en curved barbell, og kan bruges i de fleste piercinger, som f.eks. brystpiercinger og intimpiercinger. Mange bruger dog også en buet stav med spikes til deres øjenbrynspiercing. hvor den virkelig kommer til sin ret.

Når du vælger et smykke af titanium, har du valgt et af de bedste samt reneste materialer der findes.Titanium er 100% nikkelfrit og er så rent i sin sammensætning, at det også bruges til at operere ind i den menneskelige krop, hvis der f.eks. skal sættes stænger e.l. ind.

Her får du så det toplækre materiale i form af en buet stav med et lidt ekstra råt design. I stedet for kugler er denne stav nemlig udstyret med små spidse spikes, som virkelig pifter looket op til noget man ikke kan undgå at lægge mærke til.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-10
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
mega fedt smukke
Karakter
Dette er mega fedt smukke til øjenbrynspiercing elsker det virkelidt :D Bedømt af Crille
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med spikes i titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.