Buet stav med spikes i titanium

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne buede stav med spikes er fremstillet i titanium som er et fremragende materiale til både allergikere, samt til dig der har en piercing, som endnu ikke er helet. Dette piercingsmykke kaldes også for en curved barbell, og kan bruges i de fleste piercinger, som f.eks. brystpiercinger og intimpiercinger. Mange bruger dog også en buet stav med spikes til deres øjenbrynspiercing. hvor den virkelig kommer til sin ret.

Når du vælger et smykke af titanium, har du valgt et af de bedste samt reneste materialer der findes.Titanium er 100% nikkelfrit og er så rent i sin sammensætning, at det også bruges til at operere ind i den menneskelige krop, hvis der f.eks. skal sættes stænger e.l. ind.

Her får du så det toplækre materiale i form af en buet stav med et lidt ekstra råt design. I stedet for kugler er denne stav nemlig udstyret med små spidse spikes, som virkelig pifter looket op til noget man ikke kan undgå at lægge mærke til.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-10
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
mega fedt smukke
Karakter
Dette er mega fedt smukke til øjenbrynspiercing elsker det virkelidt :D Bedømt af Crille
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav med spikes i titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.