Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Buet stav af titanium med indvendigt gevind

89,00 kr
På lager

Hvis din piercing rigtig skal forkæles med et lækkert smykke i et stilfuldt design, så tjek lige denne flotte buede stav ud. Staven er lavet af ren titanium, som er det absolut reneste materiale du kan sætte i din piercing. Titanium er f.eks. 100% fri for nikkel og bruges også i kirurgiske sammenhænge, netop på grund af renhedsgraden. Det er desuden super slidstærkt og holder sig flot i lang tid.

Smykket her kan fås i mange forskellige størrelser, både hvad angår tykkelse og længde. På den måde kan du selv skræddersy dit smykke, så det kommer til at matche perfekt til dit behov og din piercing. En buet stav kan bruges i flere forskellige piercinger, alt afhængig af dens størrelse. I de mindre størrelser vil den eksempelvis passe rigtig godt i en øjenbrynspiercing, mens de større størrelser er perfekte til bryst- og intimpiercinger. Det er dog kun fantasien og så størrelsen på din piercing, som sætter grænsen.

Staven er desuden forsynet med et indvendigt skruegevind, som er virkelig praktisk når smykket skal ud og i. Det betyder nemlig at din hud aldrig kommer i kontakt med selve skrue-delen, så du undgår at lave indvendige rifter.

Detaljer
NavnBuet stav af titanium med indvendigt gevind
SKUBanana-73
LukketypeInternt gevind
TypeBuet stav
PlaceringØjenbryn, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Bridge, Vertical labret, Isabella, Fourchette, Klitoris forhud, Albertina, Dydoe, Frenum, Hafada, Lorum, Nipple
MaterialeTitanium
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Buet stav af titanium med indvendigt gevind
Din bedømmelse
Buet stav af titanium med indvendigt gevind