Buet stav af titanium med indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

79,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Hvis din piercing rigtig skal forkæles med et lækkert smykke i et stilfuldt design, så tjek lige denne flotte buede stav ud. Staven er lavet af ren titanium, som er det absolut reneste materiale du kan sætte i din piercing. Titanium er f.eks. 100% fri for nikkel og bruges også i kirurgiske sammenhænge, netop på grund af renhedsgraden. Det er desuden super slidstærkt og holder sig flot i lang tid.

Smykket her kan fås i mange forskellige størrelser, både hvad angår tykkelse og længde. På den måde kan du selv skræddersy dit smykke, så det kommer til at matche perfekt til dit behov og din piercing. En buet stav kan bruges i flere forskellige piercinger, alt afhængig af dens størrelse. I de mindre størrelser vil den eksempelvis passe rigtig godt i en øjenbrynspiercing, mens de større størrelser er perfekte til bryst- og intimpiercinger. Det er dog kun fantasien og så størrelsen på din piercing, som sætter grænsen.

Staven er desuden forsynet med et indvendigt skruegevind, som er virkelig praktisk når smykket skal ud og i. Det betyder nemlig at din hud aldrig kommer i kontakt med selve skrue-delen, så du undgår at lave indvendige rifter.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-73
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af titanium med indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images