Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Buet stav af titanium

Lagerstatus: På lager

69,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En buet stav kaldes også for en curved barbell, og er et universalt piercingsmykke som kan bruges i mange forskellige piercinger f.eks.

Dette smykke er fremstillet i det ypperste materiale du kan få, titanium grad23. Titanium smykker kan bruges i alle former for piercinger, både færdigt helede og helende piercinger.

Begge kugler kan skrues af staven.

Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, du vælger selv i boksen til højre.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-13
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super fed!
Karakter
Jeg er helt vild med den her stav! Jeg havde før en stav af kirugisk stål i, og det kunne mærkes nogle gange i brystet og også når jeg tog piercingen ud, men den her med titanium er super lækker, og det er fedt at den er buet, for det får vorten til at stritte mindre. Farven er bare lidt mørkere i virkeligheden end på billedet. Bedømt af Caroline
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Buet stav af titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.