Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Rødguldsbelagt buet stav

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Vil du have en buet stav som ikke ligner alle de andre og har et mere rustikt udseende. Så er et af disse rødguldsbelagte piercingsmykker måske noget for dig.

De buede piercingstave her kan bruges i mange forskellige piercinger. Du vælger selv hvilke mål dit nye piercingsmykke skal leveres i ved at bruge boksene ovenfor. Her vælger du de mål som du skal bruge, hvad enten du har en brystpiercing, øjenbrynspiercing, vertical labret, eller intimpiercing hvor du ønsker at bruge en buet stav.

Så hvis en rødguldsbelagt buet piercingstav er noget for dig, er det få bestilt med det samme.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Banana-48
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Farve Rødguld
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
lækkert
Karakter
atter den Rødguld belagte farve, med et utrolig spil.
Buet staver går ind og passer direkte og særlig her i kulden er de fantastiske da de
ikke er over for store når kulden formindsker vorten.
Det er samtidig en af den jeg har haft som jeg IKKE risikere at hænge i med i bh, trøjer, toppe eller andet jeg har på..
Det bliver ikke mit sidste par.
Bedømt af Nina
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rødguldsbelagt buet stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.