Rødguldsbelagt navlepiercing

Lagerstatus: På lager

49,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Du kender de almindelige blanke navlepiercinger og så kender du muligvis også de guldbelagt navlepiercinger. Men har du set eller hørt om denne model, som er blevet belagt med rødguld?

Selve smykket er lavet af kirurgisk stål og er efterfølgende blevet ionbelagt med rødguld. Dette sker ved hjælp af en dampproces af rødguldet, hvorefter man belægger smykket med dampen.
Smykket består altså ikke af 100% ren rødguld, hvilket prisen også afspejler. Det er udelukkende en belægning der er påført, for at give smykket den smukke rødlige guldfarve.

Modellen her kan vælges i tre længder, hvor 10 mm. er den mest anvendte. Nogle har dog mindre hud i navlen og vælger derfor den kortere model på 8 mm. og nogle har mere hud (eller også sidder smykket længere inde) og vælger derfor modellen på 12 mm.

Uanset hvilken længde du vælger, så får du et knaldhamrende flot navlepiercingsmykke, som man sjældent ser.

Husk også at denne forholdsvis simple model også findes i ren kirurgisk stål og med en almindelig guldbelægning.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-163
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Farve Rødguld
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
Perfekt
Karakter
Jeg elsker den!! Bedømt af Cfhh
<3<3
Karakter
Omg!! Jeg elsker denne piercing <3 Den er så fin og enkel :) Den er meget let og behagelig i navlen :) Elsker den <3<3 Bedømt af Hh
Super flot
Karakter
Jeg er super glad for det her smykke. Farven er rigtig flot, og den passer perfekt i navlen. Kan helt klart anbefales. Bedømt af Natasha
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Rødguldsbelagt navlepiercing
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.