Guldbelagt navlepiercing med stor sten

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Guldbelagte navlepiercinger med sten er der intet nyt i. Dog er denne model anderledes i forhold til dem man normalt kender, da bundkuglen ikke er limet fast eller indfattet i et rundt hul - Den sidder derimod fast med tre små fangarme, som gør at selve stenen ser større ud end normalt, da der ikke er kanter og indfatningshuller der skal holde stenen fast. Dnne metode bliver kaldt "prong setting". Stenen udnytter med andre ord al den plads den kan. Det eneste der er synligt fra fronten er enderne på de tre små fangarme.

Modellen her er lavet af en 10 mm. lang og er 1,6 mm. tyk stav af kirurgisk stål - Med andre ord, er det de mest almindelige mål til navlepiercinger. Farven på stenene vælger du selv i boksen herover, blandt tre forskellige farver.

Som det ses på produktbilledet er der både sten i top- og bundkugle - Du har dog mulighed for at tilkøbe en ekstra topkugle, hvilket kan være meget nyttigt, hvis den ene tabes eller mistes på anden vis.

Alt i alt et kanon flot smykke til din navle, hvor der virkelig er fokus på stenen.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-182
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Totallængde 24 mm.
Totallængde på et smykke angives fra top til bund (inkl. kugler og evt. vedhæng - Altså hele smykkets længde). Ved nogle smykker er det mulighed for at vælge længden på staven - Her vil smykkets totallængde selvfølgelig variere med differencen på den normale stavlængde og den stavlængde der vælges på smykket. En normal navlepiercing bruger en stavlængde på 10 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Flot smykke
Karakter
Smykket er rigtig flot. Modtog min bestilling allerede to dage efter bestilling i min postkasse. Nemmere kan det ikke være :-) Bedømt af Mette
Super flot
Karakter
Jeg har lige købt denne piercing i turkis og den sidder super flot. Den store sten i bunden får piercingen til at se tydligere ud og i solen skinner den virkelig op. Kan klart anbefales! Bedømt af Cecilie
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Guldbelagt navlepiercing med stor sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.