Navlepiercing med hjerter og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du helt pjattet med hjerter på din navlepiercing, så er dette smykket til dig. Du får nemlig ikke kun ét hjerte, men hele to på denne flotte navlepiercing, der er lavet af kirurgisk stål.

Kirurgisk stål er, sjovt nok, stålfarvet. Men som du nok kan se på billedet, så er der andre farver end blot stål. Du kan nemlig vælge mellem flere farver på materialet, som smykket er lavet af. Dette er blevet gjort muligt ved at belægge smykket med forskellige farver. Så nu kan du blandt andet få smykket i en rødguld udgave, eller en sort udgave - det er helt op til dig. Derudover skal det også lige nævnes, at smykket er blevet udstyret med et indvendigt gevind, så du slipper for at kradse dig på det, når du skal have smykket i din piercing.

Nu hvor du har kigget på produktbilledet, så har du sikkert også set, at der er flere forskellige stenfarver. Det passer - ikke nok med, at du kan vælge farven på staven, så kan du også selv bestemme, hvilken farve hjerterne skal have. Du kan eksempelvis få en elegant klar farve, eller en lidt mere prangende lyserød farver til hjerterne, der sidder på smykket.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-487
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 10 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Er smykket limet? Ja
Stentype Kubisk zirkonia
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing med hjerter og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.