Navlepiercing af titanium med to sten

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne navlepiercing er fremstillet af titanium som er et af de bedste materialer indenfor piercingsmykker.
Da smykket er lavet af titanium kan du bruge piercingsmykket selvom din piercing ikke er færdighelet, eller hvis du lider af nikkelallergi. Navlepiercingen kan vælges med flere forskellige stenfarver, hvor farven du vælger går igen i både top- og bundkugle. Stenen er ikke limet fast, men derimod indfattet, hvilket betyder at metaller rundt om stenene er presset ned over stenen, så hullet er mindre end stenen og dermed ikke bør falde ud. Det betyder med andre ord også, at stenene ligger løst inde i kuglerne. En svag raslen kan derfor høres ved bevægelse.

Navlepiercingen findes samtidig i flere forskellige størrelser. En normal navlepiercing er 10 mm. men nogle har brug for en kortere eller længere stav.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Belly-70
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Er smykket limet? Ja
Kuglestørrelse 5 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Bundkugle 8 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (14)
Super flot og feminin navlepiercing
Karakter
Købte denne navlepiercing i farven klar. Den er super fin og feminin. Jeg elsker dette smykke, jeg har den også i lyseblå og den er jeg også rigtig glad for. Jeg kan anbefale andre at købe produktet :-) Bedømt af NannaM
Super
Karakter
Super let bestilling, lyn hurtig levering, alt fint.
Kunne jeg ændre noget, ville jeg meget gerne have kuglerne i samme str. som på 10 mm. staven
Bedømt af Helle
Flot men mørkere end på billedet
Karakter
Rigtig fint smykke, dog er farven på titaniumsmykket meget mørkere end på billedet. Bedømt af Simone
No problems
Karakter
Ingen allergisk reaktion, hurtig levering. Top nice Bedømt af Julie
Så flot!
Karakter
Jeg har lige fået den hjem i rød og den er så flot! Vil helt sikkert uden tivl handle hos jer igen! ;) Bedømt af Cille
Perfekt neutral piercing
Karakter
Rigtig fin neutral piercing.
Ikke for prangende.
God hverdagspiercing.
Fin detalje med sten i den øverste kugle!
God at købe som nummer to piercing, hvis du er træt af den farve du har i :-)
Bedømt af Julie
En klar vinder!
Karakter
Jeg har dette smykke med både grønne og klare sten, og jeg må sige, at jeg har forelsket mig i dem. De er som andre også siger super enkle, men samtidig flotte og feminine.
Desuden trækker det jo kun op, at smykkerne er lavet af titanuim, hvis man som mig, kun vil byde sin piercing det bedste! :o)
Fem store stjerner herfra.
Bedømt af Julie
Super enkelt og feminimt smykke.
Karakter
jeg kan rigtig godt lide det her smykke, for det første er kvaliteten helt i top, og man får et super lækkert og enkelt smykke, hvis man ikke er til de store prydende navlepiercinger. jeg har den her i flere forskellige farver, så jeg kan skifte, da dette er min yndlings ! jeg vil klart anbefale den, specielt til de lidt nyere piercinger som min egen :) Bedømt af Amanda Puggaard Frisch
Lækkerts smykke!
Karakter
Smykket er enkelt, men alligevel så fint og ikke kedeligt!
du kan få piercingen med flere farver sten og det gør du har en lille mulighed for at vælge selv hvordan smykket skal være!
Du kan gå med det flotte piercing til hverdag for den er ikke generende at ligge på eller gå med og river ikke fat i trøjen!
Bedømt af Anja Sigaard
Rigtig flot og original piercing
Karakter
Til min navlepiercing vil jeg kun vælge det bedste og det mest sikre, og det synes jeg bestemt den her piercing er. Jeg har endnu ikke mødt nogen der har problemer med den, tværtimod bestiller de altid nogle flere i andre farver ;) Den genere ikke på nogen måde, den ser bare rigtig feminin ud. Jeg tror at enhver vil kunne tåle den her piercing, og så er den også ufattelig holdbar. Den er dejligt enkel, smuk, feminin, behagelig og holdbar, en sikker vinder hver gang! Bedømt af Mette Vibeke Hansen
Vildt Flot Smykke
Karakter
Den er enken, flot og den passer til alle.. Det er bare det flotteste! Bedømt af Mette Andersen
Pæn piercing
Karakter
Jeg har i morges modtaget piercingen fra jer, og jeg vil bare sige at den er superflot. Jeg er vild med de blå sten. Bedømt af Hannah
OMG
Karakter
OMG det er bare en af de flotteste smykker jeg har fået til min piercing, jeg vil helst sikkert købe ved jer igen! (: Bedømt af mulle'mig
virkelig flot piercing
Karakter
Købte denne smukke piercing hos jer synes bare den er så flot med de lyseblå sten :) virkelig god serice hos jer og super hurtig levering dejligt handler helt sikker med garnti hos jer igen :) Bedømt af Karina
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Navlepiercing af titanium med to sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images