Piercingkugle med forskellige farver sten

Lagerstatus: På lager

9,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du en piercingkugle til din piercing? Måske har et af dine piercingsmykker mistet en kugle, eller måske vil du bare gerne bestille en ekstra med som løs reservedel med det samme. Det kan også være at du bare er blevet træt af farven på et af dine gamle smykker og gerne vil skifte den ud med en ny.

Så har du her muligheden for at købe en kugle, enten som ekstra eller erstatningskugle til dit smykke. Kuglerne kan bl.a. bruges som topkugle i navlepiercinger og tungepiercinger eller i et hvilken som helst piercingsmykke som har en løs kugle med gevind.

Vælg i boksen herover hvilken størrelse og farve du ønsker. Husk også at vælge trådtykkelse så den passer til dit piercingsmykke.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (11)
fint alternativ til samlet smykke
Karakter
Jeg manglede et smykke som havde "bling" men som samtidig havde en stanglængde på 8 mm... Jeg fik super god hjælp af Janus, som guidede mig til at få fine smykker...

På denne måde, kan jeg også få "bling" i begge ender af stangen hvis jeg ønsker det... jo mere bling jo bedre ;0)

Og tusind tak for super god og hurtig hjælp over mail, og hurtig levering:0)
Bedømt af Ida
Super fine
Karakter
Rigtig hurtig levering og super fint produkt :)
Kan kun anbefales.
Bedømt af Sascha k
Super fin
Karakter
Rigtig fin. Hurtig levering Bedømt af ea
super flot
Karakter
Er glad for denne kugle som er superflot og passer fint til min 1,6 mm labret i min brusk piercing i øret :) dog faldt den af efter en halv dag men havde vist ikke fået den strammet
den er nemlig ikke helt lille når man skal sætte den på ved siden af tre andre mindre kugler
Bedømt af pips
skøn service og skønne produkter :-)
Karakter
Fik bestilt forkert størrelse i første omgang (mine mål var forkerte). Fik en mail, angående min returvarer, at den nye størrelse var til større gevind. Super skønt med opfølgende spørgsmål og god service og ikke mindst produkterne. Det hele er i top :-) ikke sidste gang jeg bestiller herfta :-) Bedømt af Anita
:)
Karakter
trodde den skulle være litt større, men det er veldig fin :) Bedømt af Trine
Virkelig BLING
Karakter
Super fin kugle! Masser af BLING effekt og holder sig pæn! Og så er det jo super billigt... :-P Bedømt af Sarah Una Pedersen
Super fede
Karakter
De her løse piercingkugler er jo fede, fordi man kan købe dem løst, har snart selv et helt lager, fordi de er så billige, igen en bonus. Det der gør, at jeg kun giver fire stjerner er, at jeg savner de andre farver på billedet, synes det kunne være fedt med nogle sorte, men det er jo bagateller, da smykket i sig selv er fejlfrit. Har heller ikke haft problemer med nogle af dem, stenen ryger ikke ud, ligesom jeg har oplevet med dyrere smykker.
Bedømt af Simone Jensen
Godt køb
Karakter
Farverne jeg har købt er lige dem jeg ønskede mig. Og de passer perfekt Bedømt af Charlotte
:-)
Karakter
Hurtigt levering, og rigtig størrelse og farve. Er meget tilfreds! Bedømt af Sonja
Fedt med nogle løse kugler
Karakter
Det er simpelthen så dejligt, at man ikke skal købe et helt nyt smykke, når man har mistet sin piercingkugle. Jeg har en piercing med en turkisfarvet topkugle, som forsvandt og derfor blev jeg megaglad da jeg kunne købe en ny løs kugle i samme farve :) Bedømt af Agnethe
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle med forskellige farver sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images