Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Løs labret i forskellige størrelser og farver

Lagerstatus: På lager

14,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du en løs labret uden kugle eller andre dikkedarer, så har du nu fundet det helt rigtige sted. Her får du nemlig en simpel løs labret, der kan bruge som reservedel, eller til at samle dit helt eget piercingsmykke med, hvis du interesserer dig for smykker med et personligt præg.

Labretter kan bruges i flere forskellige typer piercinger, som f.eks. læbepiercinger eller ørepiercinger. En labret har den store fordel at den er helt flad på bagsiden, så den vil genere mindst muligt, bag på øret eller på indersiden af en læbepiercing.

Her kan du få løse labretter i et hav af forskellige størrelser samt farver. Der er både forskellige længder samt trådtykkelser at vælge imellem, og så selvfølgelig næsten alle regnbuens farver. Så vælg den labret der passer bedst til lige præcis dig, i rullepanelet ovenover teksten her. Så kvitterer vi ved at sende din nye labret direkte til din postkasse, med vores sædvanlige og superhurtige levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Part-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Løs labret i forskellige størrelser og farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images