Løs labret i forskellige størrelser og farver

Lagerstatus: På lager

14,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du en løs labret uden kugle eller andre dikkedarer, så har du nu fundet det helt rigtige sted. Her får du nemlig en simpel løs labret, der kan bruge som reservedel, eller til at samle dit helt eget piercingsmykke med, hvis du interesserer dig for smykker med et personligt præg.

Labretter kan bruges i flere forskellige typer piercinger, som f.eks. læbepiercinger eller ørepiercinger. En labret har den store fordel at den er helt flad på bagsiden, så den vil genere mindst muligt, bag på øret eller på indersiden af en læbepiercing.

Her kan du få løse labretter i et hav af forskellige størrelser samt farver. Der er både forskellige længder samt trådtykkelser at vælge imellem, og så selvfølgelig næsten alle regnbuens farver. Så vælg den labret der passer bedst til lige præcis dig, i rullepanelet ovenover teksten her. Så kvitterer vi ved at sende din nye labret direkte til din postkasse, med vores sædvanlige og superhurtige levering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Part-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Løs labret i forskellige størrelser og farver
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images