Piercingkugle i flere farver med sten

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Løse piercingkugler kan man aldrig få for lidt af. De er gode at have, hvis man skulle være så uheldig at tabe en af sine kugler. Samtidig er det også rart at der ikke skal mere end et kugleskift til, for at ændre udseende på ens piercing.

Kuglen her er lavet af kirurgisk stål og er efterfølgende blevet farvet ved hjælp af en proces kaldet ionimplantering, hvor man skyder ioner ind i overfladen på kuglen, så man får den flotte farve. Kuglen findes i et hav af størrelser, trådtykkelser, farver og stenfarver, så der bør være en kugle til enhver lejllighed.

Disse løse kugler kommer med et gevind, så de er altså ikke beregnet til at bruge som låsekuglen i en kuglering.
På modsatte side af gevindet sidder der en sten. Så alt efter hvad du skal bruge kuglen til, bør du være obs på dette. En bundkugle til en navlepiercing har f.eks. stenen pgenende ud af af og så vil det være dumt at benytte denne kugle som bundkugle, da stenen dermed vil pege nedad.

Under alle omdstændigheder skader det ikke at have nogle ekstra kugler liggende, så hvis du er i tvivl om fave etc., kan du altid købe et par ekstra.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-37
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle i flere farver med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.