Labret med sten

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du lige set det? Alle de flotte sten og mange farver, som der er på produktbilledet længere oppe på siden. Du er landet på en labret, som har den egenskab, at kunne bruges flere steder på kroppen, og så ser den godt ud samtidigt. Der er tilmed blevet sørget for en hel masse størrelser i både længden og trådtykkelsen på smykket. Derved har du muligheden for, at tilpasse smykket til lige den piercing du vil bruge den til.

Det er dog ikke udelukkende målene, som du kan ændre på. Du kan nemlig også selv vælge, hvilken farve labretten skal have - du kan blandt andet få den i en lækker guld eller prangende lyserød. Derudover har du også mulighed for at ændre farven på stenen der sidder i topkuglen, som du også kan vælge størrelsen på - du vælger selv, om du vil have en lille kugle med en diskret sten, eller en større kugle med en mere iøjnefaldende sten.

Valget er op til dig, så tag et kig i kasserne til højre for billedet og få skabt den udgave af smykket, som passer aller bedst til dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Belægningstype Ionimplantering
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images