Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 29,00 DKK

Nu kun: 23,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du lige set det? Alle de flotte sten og mange farver, som der er på produktbilledet længere oppe på siden. Du er landet på en labret, som har den egenskab, at kunne bruges flere steder på kroppen, og så ser den godt ud samtidigt. Der er tilmed blevet sørget for en hel masse størrelser i både længden og trådtykkelsen på smykket. Derved har du muligheden for, at tilpasse smykket til lige den piercing du vil bruge den til.

Det er dog ikke udelukkende målene, som du kan ændre på. Du kan nemlig også selv vælge, hvilken farve labretten skal have - du kan blandt andet få den i en lækker guld eller prangende lyserød. Derudover har du også mulighed for at ændre farven på stenen der sidder i topkuglen, som du også kan vælge størrelsen på - du vælger selv, om du vil have en lille kugle med en diskret sten, eller en større kugle med en mere iøjnefaldende sten.

Valget er op til dig, så tag et kig i kasserne til højre for billedet og få skabt den udgave af smykket, som passer aller bedst til dig.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-2
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Belægningstype Ionimplantering
Der er faktisk ikke tale om en belægning, men om en omlegering af overfladen, hvor man ved høj hastighed tvinger fremmede ioner ind i det eksisterende materiale. Da der ikke er tale om en decideret belægning, vil den heller ikke skalle af. Dog vil den med tiden blive slidt af eller blive misfarvet, denne proces forkortes markant, hvis materialet udsættes for f.eks. klor, shampoo/sæbe, make-up, cremer, hårlak/hårfarve osv. Så med andre ord, får du et smykke der beholder sin farve i lang tid, hvis blot du passer og plejer dit smykke.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images