Labret med sten

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne klassiske labret er lavet i kirurgisk stål og kan fås i tre forskellige længder som blandt andet kan bruges til en madonna piercing, alle andre læbepiercinger og sågar en tragus piercing. Måske kender du Madonna piercingen som en Monroe Piercing som er nøjagtig det samme.

På piercingkuglen sidder der en lille sten og du har her mulighed for at vælge imellem en regnbue palet af mere end ti forskellige farver til dit piercingsmykke. Stenen er designet som en diamant og skinner derfor som en hel lille stjerne når lyset rammer den, uden på nogen måder at være for prangende. Den facetskårede sten med den funklende effekt i lyset, er netop det der er så indbydende ved dette smykke.

Det er et sødt og enkelt smykke med en diskret sten størrelse men alligevel kan man ikke få øjnene fra det, når først man har fået øje på det.

Du skal dog være opmærksom på at det ikke anbefales at anvende kirurgisk stål, før din piercing er færdighelet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (8)
Skøn handel
Karakter
Det var nemt at bestille og det var hurtigt jeg fik mine vare Bedømt af 5
Skøn handel
Karakter
Det jeg har købt inde ved jer er jeg meget tilfreds med Bedømt af Super handel
Virkelig god!
Karakter
Hurtig levering, god kvalitet og meget let at skifte. Rigtig flot og god til prisen Bedømt af Pernille
god handel
Karakter
Smykkerne var fine og det gik hurtigt fra jeg bestilte til jeg modtog. Super god handel Bedømt af helena
Rigtig gode- også til ørene
Karakter
Jeg har brugt disse labrets til mine øre i mange år og er rigtig glade for dem, selvom de er lidt lange at have i ørene (kan jo forkortes hvis man vil betale for det), nemme at skifte, god kvalitet. Anbefaler dem varmt. Bedømt af Laura
...
Karakter
Er rigtig glad for det piercinger jeg har bestilt her inde fra :) Bedømt af aida
Super kvalitet
Karakter
Lækkert produkt, til en super pris. Bedømt af Lisa
Skøøøøønt
Karakter
Jeg elsker at jeg bare kan skifte fordi det er en ok pris herinde Bedømt af Anika
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images

Kundebilleder