Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Push-in labret med sten

Lagerstatus: På lager

Pris: 39,00 DKK

Nu kun: 31,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten du ser på billedet her, ligner mange andre almindelige labretter med sten. Forskellen er dog, at denne labret ikke har noget gevind. Du isætter smykket ved at rive stenen ud af stave. Stenen sidder fast på en lille stift, som går ned i staven. Staven er, som du kan se på billedet, let buet så den sidder i spænd nede i staven. Det har den fordel at der ikke er noget gevind der kan lave rifter inde i din piercing, så den bliver betændt.

Labretten findes i nogle forskellige længder og med et par forskellige stenstørrelser. Fælles for dem alle er tykkelsen på 1,2 mm. samt materialet kirurgisk stål. Det er udelukkende længden og kuglestørrelsen der er forskellen her.
Smykket kan bruges i flere forskellige piercinger. De mest almindelige for denne type er ørepiercinger som helix og tragus eller en simpel læbepiercing. Men du kan som sådan bruge den i alle piercinger, hvor målene og formen på smykket tillader det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-128
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Er smykket limet? Ja
Der er brugt lim ved fremstilling af dette smykke. Det kan f.eks. være sten der er limet på, kugler eller andre dekorative elementer der er fæstnet med lim. Lim kan opløses under vand, så vi anbefaler ikke at dette smykke anvendes til daglig brug, da det dermed bliver udsat for væsker når du går i bad, dyrker sport etc.
Stentype Kubisk zirkonia
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Push-in labret med sten
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images