Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Push-in labret af kirurgisk stål

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Labretten du ser her er 1,2 mm. tyk og findes i flere længder og med flere kuglestørrelser. Der skulle med andre ord være rig mulighed for at finde en kombination der kan bruges til din piercing. Labretten er god til brug i en læbepiercing eller en ørepiercing pga. sin flade plade bagpå.

Uanset hvilken længde samt kuglestørrelse du vælger, vil lukkemekanismen være den samme. I dette tilfælde er det en såkaldt push-in mekanisme, som blot er en lille stift der trykkes ned i staven. Stiften er let buet, så den sidder i spænd inde i staven. Stiften er let af rive ud og sætte i igen, så du skal ikke bøvle med små gevind der er svære at skrue på - Du skubber den simpelthen bare ned i staven indtil den sidder fast.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-127
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Push-in labret af kirurgisk stål
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images