Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Labret med lille sten og indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

39,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Super sød og virkelig praktisk lille labret af kirurgisk stål, til dig der leder efter noget nyt og lækkert, til din læbe- eller ørepiercing. Labretten egner sig fortræffeligt til f.eks. madonna, monroe, tragus eller helixpiercinger, med sin flade og nærmest umærkbare bagside.

Kirurgisk stål er et sølvlignende materiale, men i modsætning til sølv, bliver det ikke grimt eller misfarvet med tiden. Derudover er materialet også meget hårdt og robust, så smykket vil bevare sin form, uden at blive bøjet.

Labretten her har et ekstra smart og praktisk tvist, for den er nemlig forsynet med et indvendigt skruegevind. Det betyder at du kan føre staven helt igennem din piercing, før du skruer toppen på. Din hud vil altså slet ikke komme i berøring med selve skruedelen.

Vælg selv mellem flere forskellige længder, alt afhængig af hvor smykket skal bruges. Der er også mulighed for at vælge mellem et sandt hav af flotte friske farver, når du køber denne søde labret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-90
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Kuglestørrelse 2 mm.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret med lille sten og indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images