Piercingkugle af akryl med perlelook

Lagerstatus: På lager

15,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne kugle kan du få noget der ligner en ægte perle fra havets bund. Kuglen er dog lavet af akryl, så prisen er også derefter. Skulle vi sælge den rigtige vare, ville prisen være langt højere, da udvindingen af rigtige perler er mere krævende end det er at lave en kugle af akryl.

Kuglen her findes i flere forskellige farver, som de også gør i naturen. Samtidig kan de vælges i flere størrelser og de to mest gængse trådtykkelser, som er 1,2 mm. og 1,6 mm. En kugle på 3 mm. med et gevind på 1,2 mm. vil være perfekt til f.eks. en labret, hvis man ikke ønsker at det skal se for stort og voldsomt ud. Alternativt kan man samle sin egen navlepiercing med to kugler på 1,6 mm. i trådtykkelsen og 5 og 8 mm. i kuglediameter. Med andre ord, så er det kun fantasien der sætter græsner for hvad disse løse kugler kan bruges til.

Vælg bare din farve, din trådtykkelse og din kuglestørrelse herover. Køb samtidig et par stykker, så du altid har en ny, hvis du skulle miste en.
Bemærk dog, at kuglen, som tidligere skrevet, er lavet af akryl. Det betyder at selve kuglen faktisk er hvid og efterfølgende er blevet belagt med sin respektive farve. Den farve vil med tiden forsvinde, alt efter hvor hvordan man behandler den. Bruger man den f.eks. som en tungepiercing og har man det med at bide i kuglen og slå den mod tænderne, ja så holder belægningen ikke særlig længe.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-38
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle af akryl med perlelook
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.