Indlæser...
%

Piercingkugle af akryl med perlelook

12,45 kr Fra 15,00 kr
På lager

Med denne kugle kan du få noget der ligner en ægte perle fra havets bund. Kuglen er dog lavet af akryl, så prisen er også derefter. Skulle vi sælge den rigtige vare, ville prisen være langt højere, da udvindingen af rigtige perler er mere krævende end det er at lave en kugle af akryl.

Kuglen her findes i flere forskellige farver, som de også gør i naturen. Samtidig kan de vælges i flere størrelser og de to mest gængse trådtykkelser, som er 1,2 mm. og 1,6 mm. En kugle på 3 mm. med et gevind på 1,2 mm. vil være perfekt til f.eks. en labret, hvis man ikke ønsker at det skal se for stort og voldsomt ud. Alternativt kan man samle sin egen navlepiercing med to kugler på 1,6 mm. i trådtykkelsen og 5 og 8 mm. i kuglediameter. Med andre ord, så er det kun fantasien der sætter græsner for hvad disse løse kugler kan bruges til.

Vælg bare din farve, din trådtykkelse og din kuglestørrelse herover. Køb samtidig et par stykker, så du altid har en ny, hvis du skulle miste en.
Bemærk dog, at kuglen, som tidligere skrevet, er lavet af akryl. Det betyder at selve kuglen faktisk er hvid og efterfølgende er blevet belagt med sin respektive farve. Den farve vil med tiden forsvinde, alt efter hvor hvordan man behandler den. Bruger man den f.eks. som en tungepiercing og har man det med at bide i kuglen og slå den mod tænderne, ja så holder belægningen ikke særlig længe.

Detaljer
SKUBall-38
LukketypeEksternt gevind
TypeLøs kugle
MaterialeAkryl
Antal enheder1 stk.
Er smykket belagt?Ja, kuglen
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Piercingkugle af akryl med perlelook
Din bedømmelse
Piercingkugle af akryl med perlelook