Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Piercingkugle af akryl med perlelook

Lagerstatus: På lager

15,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Med denne kugle kan du få noget der ligner en ægte perle fra havets bund. Kuglen er dog lavet af akryl, så prisen er også derefter. Skulle vi sælge den rigtige vare, ville prisen være langt højere, da udvindingen af rigtige perler er mere krævende end det er at lave en kugle af akryl.

Kuglen her findes i flere forskellige farver, som de også gør i naturen. Samtidig kan de vælges i flere størrelser og de to mest gængse trådtykkelser, som er 1,2 mm. og 1,6 mm. En kugle på 3 mm. med et gevind på 1,2 mm. vil være perfekt til f.eks. en labret, hvis man ikke ønsker at det skal se for stort og voldsomt ud. Alternativt kan man samle sin egen navlepiercing med to kugler på 1,6 mm. i trådtykkelsen og 5 og 8 mm. i kuglediameter. Med andre ord, så er det kun fantasien der sætter græsner for hvad disse løse kugler kan bruges til.

Vælg bare din farve, din trådtykkelse og din kuglestørrelse herover. Køb samtidig et par stykker, så du altid har en ny, hvis du skulle miste en.
Bemærk dog, at kuglen, som tidligere skrevet, er lavet af akryl. Det betyder at selve kuglen faktisk er hvid og efterfølgende er blevet belagt med sin respektive farve. Den farve vil med tiden forsvinde, alt efter hvor hvordan man behandler den. Bruger man den f.eks. som en tungepiercing og har man det med at bide i kuglen og slå den mod tænderne, ja så holder belægningen ikke særlig længe.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-38
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer. Akryl må ikke desinficeres med nogle former for alkohol.
Er smykket belagt? Ja, kuglen
Kuglen har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden forsvinde pga. slitage. Du kan læse mere om belægninger på kugler her.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle af akryl med perlelook
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.