Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Løs labret af titanium

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Står du for 0% kompromis og vil du kun have de ypperste materialer? Så er det en løs titaniumslabret som denne du skal bestille.

Vælg selv din ønskede størrelse og brug den til mange forskellige piercinger, så som madonna, snakebites, tragus, helix, cheek piercing osv.
Klik bl.a. her og læs om hvorfor titanium er godt for din piercing eller her for at se de mange forskellige løse kugler du kan vælge til labretten.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Part-4
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (2)
Fin lambret
Karakter
Jeg bestilte den for at bruge den som ørering i et helt almindelig hul i øreflippen, fordi jeg var træt af øreringe hvor låsen falder af. Den fungerer rigtig godt. Titanium er et flot materiale, og "bagsiden" fungerer faktisk som synlig. Den virker til at være rigtig god kvalitet. "Bagsiden" er ca. 4 mm bred. Bedømt af Ida
ENDELIG!!!
Karakter
Endelig kan man få løse labrets af titanium... THUMBS UP! Bedømt af Linda
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Løs labret af titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.