Piercingkugle

Lagerstatus: På lager

8,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Står du og mangler en ny kugle til din piercing, men ønsker ikke at den skal være hverken dyr eller fyldt med glimmer eller farver? Så har du her muligheden for at få dig en ny piercingkugle, hvor du selv vælger størrelsen, i ganske almindelig ægte massiv kirurgisk stål.

Kuglerne kan bruges på alle former for stave med gevind og det eneste du skal være opmærksom på er trådtykkelsen (Tykkelsen på staven).

Generelt så benyttes der 1,2 mm. trådtykkelse til alle ansigtspiercinger med undtagelse af tunge og cheek-piercinger, som bruger 1,6 mm. trådtykkelse - Lige som man f.eks. gør ved navle- og brystpiercinger.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-24
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (4)
Billig, god og hurtigt leveret
Karakter
Købte et smykke hos piercingstudio til 100.- og efter 3 dage faldt kuglerne af. Jeg ønskede ikke at prøve dem igen og fandt dette alternativ på nettet i stedet. Købte bare 1 kugle for at se om den passede og det gjorde den. Sparede mange penge. Kuglen er magen til den der sad der før (har seks andre at sammenligne med). Jeg kommer til at købe flere til at have som reserve plus at jeg er tryg ved også at købe andre ting her. Bedømt af Stig
fine
Karakter
de er så fine elsker konceptet i at man selv kan sammensætte sine piercinger.
Bedømt af så fine
Kugler
Karakter
Selve kuglerne var præcis det, jeg bestilte og ønskede mig Bedømt af Threetotango
Perfekt
Karakter
Den sad bare lige i skabet, da jeg var i tvivl inden jeg bestilte ringede jeg til kundeservice og fik en super service og perfekt vejledning. Det er ikke sidste gang jeg har handlet her. Bedømt af Perfekt.
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images