15% rabat på alle smykker
Aktiveres automatisk ved kassen
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Kugle af titanium-15%

Få 15% RABAT ved kassen!

...

19,00 kr -15%
På lager

Få 15% RABAT ved kassen!

...

Er du en af dem som sætter pris på at kunne købe ekstra løse kugler som reservedel til dine piercingsmykker? Så kan vi her tilbyde dig muligheden for at købe disse luksuskugler af ren titanium til dine tinaniumsmykker.

Måske har du købt nogle rigtig gode piercingsmykker af titanium fordi du er kvalitetsbevidst i dit valg af smykker, som du så har været så uheldig at miste en kugle til. Det er der nu råd for med disse lækre kugler af titanium i løskøb. Det kan også være du bare ønsker at købe nogle ekstra kugler som reservedel når du køber titaniumssmykker, for at være på forkant i fald uheldet skulle være ude - Og det vil vi gerne give dig mulighden for at kunne gøre.

Alternativt vil du måske bare gerne selv sætte dine piercingsmykker sammen og så kan du med fordel tager et kig på vores løse titaniumsdele, såsom de lige stave, hestesko samt buede stave, som alle vil være et perfekt match til kuglerne her af titanium. På den måde kan du selv mixe og matche dine smykker lige præcis som du selv ønsker det.

Du vælger blot din ønskede trådtykkelse samt kuglestørrelse, før du lægger din kugle i kurven og går videre til bestilling. Skal kuglen f.eks. bruges til en navlepiercing, vil standardmålet typisk være en trådtykkelse på 1,6 mm. samt en kuglestørrelse på 5 mm. Målene afhænger helt af hvilket smykke kuglen skal bruges til, så vær opmærksom på smykkets mål når du bestiller en løs kugle til det.

Detaljer
NavnKugle af titanium
SKUBall-32
Kampagne-15%
LukketypeEksternt gevind
TypeLøs kugle
MaterialeTitanium
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kugle af titanium
Din bedømmelse
Kugle af titanium