Kugle af titanium

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du en af dem som sætter pris på at kunne købe ekstra løse kugler som reservedel til dine piercingsmykker? Så kan vi her tilbyde dig muligheden for at købe disse luksuskugler af ren titanium til dine tinaniumsmykker.

Måske har du købt nogle rigtig gode piercingsmykker af titanium fordi du er kvalitetsbevidst i dit valg af smykker, som du så har været så uheldig at miste en kugle til. Det er der nu råd for med disse lækre kugler af titanium i løskøb. Det kan også være du bare ønsker at købe nogle ekstra kugler som reservedel når du køber titaniumssmykker, for at være på forkant i fald uheldet skulle være ude - Og det vil vi gerne give dig mulighden for at kunne gøre.

Alternativt vil du måske bare gerne selv sætte dine piercingsmykker sammen og så kan du med fordel tager et kig på vores løse titaniumsdele, såsom de lige stave, hestesko samt buede stave, som alle vil være et perfekt match til kuglerne her af titanium. På den måde kan du selv mixe og matche dine smykker lige præcis som du selv ønsker det.

Du vælger blot din ønskede trådtykkelse samt kuglestørrelse, før du lægger din kugle i kurven og går videre til bestilling. Skal kuglen f.eks. bruges til en navlepiercing, vil standardmålet typisk være en trådtykkelse på 1,6 mm. samt en kuglestørrelse på 5 mm. Målene afhænger helt af hvilket smykke kuglen skal bruges til, så vær opmærksom på smykkets mål når du bestiller en løs kugle til det.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-32
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Farve Blank
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Rigtig fine
Karakter
Jeg har nu i et par dage brugt dem til en lambret til huller i ørene. De er meget fine (fremstår noget mørkere end de er på billedet). TIl trods for jeg har valgt dem i 3 mm i kuglestørrelse, så virker gevindet meget dybt, så jeg føler mig sikker på at de ikke skruer sig løse. Bedømt af Ida
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kugle af titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.