Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Løs hestesko af titanium

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Skal du bruge titanium i din piercing og mangler du en løs hestesko? Så er det her du finder den rette model til dig. Vælg selv dine ønskede mål i boksene ovenfor og bestil i dag.

Disse hestesko af titanium kommer i mange forskellige størrelser, så du kan bruge dem til alverdens piercinger overalt på kroppen. Husk endelig at vælge løse piercingkugler til og så er det bare med at få bestilt.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Part-5
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Løs hestesko af titanium
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.