Kugle med diamantlook

Lagerstatus: På lager

29,00 DKK

* Påkrævede felter

Produktbeskrivelse
Detaljer

Løse kugler kan man aldrig få for lidt af. Når man står foran spejlet om morgenen, skal der ikke meget til før man har sendt en kugle på kloakrundfart. Husk derfor altid at lukke af for afløbet når du skifter dine piercinger. Er uheldtet ude og en kugle er forsvundet er det dog rart altid at have nogle ekstra liggende. Disse kugler kunne være et oplagt valg.

Kuglernes overflade er ikke som du kender dem - De er ikke blanke og højglanspoleret, men derimod ruflede, som nærmest giver kuglerne en skinnende effekt, som små diamanter der er blevet knust til støv. Effekten er opnået ved at sandblæse kuglerne.

Kuglerne findes i flere forskellige farver, som produktbilledet herover også viser. Samtidig findes de i forskellige trådtykkelser og diametrer. Alle kugler er lavet af kururgisk stål, hvor de (bortset fra den sølvfarvede) efterfølgende har fået overfladen farvet ved hjælp af en ionimplantering.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-36
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype Ionimplantering
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Kugle med diamantlook
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images