Piercingkugle af akryl i flere forskellige farver og størrelser

Lagerstatus: På lager

12,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Mangler du en kugle til en af dine piercinger? Så har du her muligheden for at købe en ekstra eller en erstatningskugle til dit smykke. Det sker ind i mellem at man mister en kugle til en af sine piercingsmykker og det kan være rigtig ærgeligt og i nogle tilfælde gøre smykket helt ubrugeligt. Derfor synes vi også du skal have mulighed for at kunne købe ekstra kugler til dine smykker , når det sker. Det kan også være du bare vil købe en ekstra kugle med som reservedel, når du køber et nyt smykke og det kan du naturligvis også bruge disse kugler til.

Disse akrylkugler fås både til trådtykkelse 1.2 mm. samt 1.6 mm. og så findes de i et sandt væld af flotte farver. Det eneste du skal gøre er blot at vælge den ønskede trådtykkelse og kuglestørrelse samt din foretrukne farve. Det vælger du altsammen i boksene ved siden af billedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ball-3
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (3)
god kugle
Karakter
Det er en udmærket kugle til prisen :-)
Køber flere i fremtiden :-)
Bedømt af Camilla
God til tungen
Karakter
De er gode at bruge til sin tungepiercing. Farverne er også fede - Kan specielt godt lide den sorte og lilla... Helt klart pengene værd Bedømt af Thomas
Godt køb
Karakter
Flotte farver. Det eneste der var galt, var at jeg fik en af kuglerne i en forkert størrelse, så den var for lille til stangen, men god service. De sender en ny til mig i den rigtige størrelse, uden problemer. Bedømt af Charlotte
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Piercingkugle af akryl i flere forskellige farver og størrelser
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images