Gennemsigtig labret retainer med kugle

Lagerstatus: På lager

19,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Har du prøvet at stå i den trælse situation, hvor du har været nødsaget til at tage din labret ud, da du ikke har ønsket at den skulle være alt for synlig på det givne tidspunkt? Nu kan du helt slippe for at skulle bøvle med det igen. Du er nemlig klikket ind på en gennemsigtig labret retainer, som navnet på smykket også siger. Med denne labret retainer har du nemlig muligheden for at kunne skjule din piercing, hvis det bliver nødvendigt, samtidig med at du undgår at dit piercinghul gror sammen igen.

Smykket er lavet af akryl, hvilket er et godt materiale, da det for det første er meget let. det er derfor er det næsten ikke til at føle, at du har smykket i, da det ikke tynger lige så meget som andre materialer. For det andet så skåner det også tænder og tandkød ved slag, hvis du f.eks. har en lower labret piercing. Dette skyldes at akryl er et plastmateriale og er derfor eftergiveligt, dvs. at materialet har den egenskab at kunne bukkes og bøjes til en hvis grad. Derfor kan smykket, som sagt, give efter ved slag og derved skåne din mund, eller andre steder, alt efter, hvor du bruger din labret.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-59
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale PTFE / Bioplast
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Gennemsigtig labret retainer med kugle
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.