Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Pakke med 8 hestesko af PTFE

89,00 kr
På lager

Her kan du gøre et rigtig godt kup og gafle dig en pakke med hele otte fede hestesko af PTFE, i ét og samme køb. Du får altså en pakke med otte hestesko i hver sin unikke og flotte farve hvor ikke to vil være ens.

Smykkerne er lavet af et lækkert plastmateriale som ud over sine mangfoldige fraver, også har den fordel at det er 100% nikkelfrit. Så hvis du er nikkelallergiker, eller er nervøs for at blive det, er disse hestesko det helt rette valg for dig. Selve staven er desuden blød og fleksibel da den er lavet af PTFE som er et blødt plastmateriale. Kuglerne er lavet af almindelig hård akryl.

Hestesko er lidt af et multianvendeligt smykke da hesteskoen kan bruges i mange forskellige typer piercinger. De vil f.eks. se rigtig flotte ud i en øre, septum, læbe, bryst, intim -eller øjenbrynspiercing. Det eneste du skal sikre dig er at målene passer til din piercing.

Det er ikke hver dag man får muligheden for at købe så mange lækre smykker til så lav en pris så skynd dig at slå til allerede i dag.

Detaljer
NavnPakke med 8 hestesko af PTFE
SKUHorseshoe-Pack-2
Trådtykkelse1.2 mm.
LukketypeEksternt gevind
TypePiercingsæt
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Diameter på ring10 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kuglestørrelse4 mm.
FarveBlandet
Antal enheder8 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Pakke med 8 hestesko af PTFE
Din bedømmelse
Pakke med 8 hestesko af PTFE