Pakke med 8 hestesko af PTFE

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her kan du gøre et rigtig godt kup og gafle dig en pakke med hele otte fede hestesko af PTFE, i ét og samme køb. Du får altså en pakke med otte hestesko i hver sin unikke og flotte farve hvor ikke to vil være ens.

Smykkerne er lavet af et lækkert plastmateriale som ud over sine mangfoldige fraver, også har den fordel at det er 100% nikkelfrit. Så hvis du er nikkelallergiker, eller er nervøs for at blive det, er disse hestesko det helt rette valg for dig. Selve staven er desuden blød og fleksibel da den er lavet af PTFE som er et blødt plastmateriale. Kuglerne er lavet af almindelig hård akryl.

Hestesko er lidt af et multianvendeligt smykke da hesteskoen kan bruges i mange forskellige typer piercinger. De vil f.eks. se rigtig flotte ud i en øre, septum, læbe, bryst, intim -eller øjenbrynspiercing. Det eneste du skal sikre dig er at målene passer til din piercing.

Det er ikke hver dag man får muligheden for at købe så mange lækre smykker til så lav en pris så skynd dig at slå til allerede i dag.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-Pack-2
Antal enheder 8 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 10 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale PTFE / Bioplast
Kuglestørrelse 4 mm.
Lukketype Eksternt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Pakke med 8 hestesko af PTFE
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.