Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Sæt af tre hestesko med selvlysende kugler

Lagerstatus: På lager

Pris: 49,00 DKK

Nu kun: 36,75 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Super cool smykkesæt med tre hestesko i hver sin selvlysende farve. Selve hesteskoen er lavet af ren kirurgisk stål mens kuglerne er lavet af akryl, som lyser i mørke, hvis de bliver opladet under en lampe. Du får hele tre hestesko i denne pakke, i farverne blå, grøn og hvid.

Sættet kan fås i to forskellige størrelser. Du kan vælge mellem en trådtykkelse på 1,2 mm. som har en diameter på 10 mm. eller en trådtykkelse på 1,6 mm. som har en diameter på 12 mm. En hestesko er et rigtig godt allround smykke som kan bruges mange forskellige steder, eksempelvis i læbe, næse, bryst, øjenbryn, øre eller intimpiercinger. De er nemme at sætte i og ser fede ud i næsten enhver piercing.

Skynd dig at bestil dine tre flotte hestesko med det samme og snart vil du lyse op i mørket på den absolut fedeste måde.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-Pack-1
Antal enheder 3 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er lavet af kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbranchen og frigiver ingen nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker af sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du af nikkelallergi, vil vi dog anbefale dig kun at bruge titanium. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er lavet i akryl, som er et sikkert plastikmateriale, der absolut ingen nikkel har i sig. Ud over nikkel indeholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slet ikke at være nervøs.
Lukketype Eksternt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sæt af tre hestesko med selvlysende kugler
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Customer Product Images