Bodymods Julekalender
Se dagens tilbud
Danmarks yndlingsshop til piercingsmykker
TRACKED LEVERING KUN 39 KR. GRATIS FRA 299 KR.
KUN 1-2 dages levering
Indlæser...

Hestesko af titanium med indvendigt gevind-25%

Julekalendertilbud!

...

66,75 kr Fra 89,00 kr -25%
På lager

Julekalendertilbud!

...

Denne hestesko ligner alle andre hestesko, bortset fra at den er lavet af titanium, dvs. den er lidt mørkere i farven og så er den samtidig udstyret med indvendigt gevind.
Titanium er nikkelfrit, så hvis du lider af nikkelallergi, er det en hestesko som denne du skal bruge. Hesteskoens design er som man kender det, tidløst og klassisk. Den eneste forskel er det indvendige gevind, som på mange måder er mere sikkert at arbejde med. Skal du have smykket i kroppen, har du ikke det udvendige gevind som du normalt kender det, hvor gevindet nærmest kan fungere som modhagere indvendig i hullet. Her er hesteskoen glat som en ål fra den ene ende til den anden, da gevindet sidder inde i selve hesteskoen. Det betyder også at du ikke skal skrue kuglen over hesteskoen, men derimod ned i hesteskoen, da der sidder en lille gevindstand på kuglen.

Hesteskoen findes i forskellige trådtykkelser og diametre, så alt efter hvor du er piercet, burde du kunne finde en hestesko der passer til netop den piercing.

Detaljer
NavnHestesko af titanium med indvendigt gevind
SKUHorseshoe-44
Kampagne-25%
LukketypeInternt gevind
TypeHestesko
PlaceringØreflip, Tragus, Helix, Forward helix, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris forhud, Nipple
MaterialeTitanium
FarveBlank
Antal enheder1 stk.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Hestesko af titanium med indvendigt gevind
Din bedømmelse
Hestesko af titanium med indvendigt gevind