Hestesko af titanium med indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

89,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne hestesko ligner alle andre hestesko, bortset fra at den er lavet af titanium, dvs. den er lidt mørkere i farven og så er den samtidig udstyret med indvendigt gevind.
Titanium er nikkelfrit, så hvis du lider af nikkelallergi, er det en hestesko som denne du skal bruge. Hesteskoens design er som man kender det, tidløst og klassisk. Den eneste forskel er det indvendige gevind, som på mange måder er mere sikkert at arbejde med. Skal du have smykket i kroppen, har du ikke det udvendige gevind som du normalt kender det, hvor gevindet nærmest kan fungere som modhagere indvendig i hullet. Her er hesteskoen glat som en ål fra den ene ende til den anden, da gevindet sidder inde i selve hesteskoen. Det betyder også at du ikke skal skrue kuglen over hesteskoen, men derimod ned i hesteskoen, da der sidder en lille gevindstand på kuglen.

Hesteskoen findes i forskellige trådtykkelser og diametre, så alt efter hvor du er piercet, burde du kunne finde en hestesko der passer til netop den piercing.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-44
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Lukketype Internt gevind
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Skøn
Karakter
Genialt hverdags smykke. Nemt at sætte i og tage ud. Som septum kan man også nemt skjule den ved at vende den op i næsen. Købte et 1,2 mm / 8 mm / 3 mm smykke som kan ses på under kunde billeder. Bedømt af Matilde
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko af titanium med indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.

Customer Product Images