Info: BodyMod er åben og vi leverer stadig dine bestillinger!

Hestesko af farvet titanium med indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

Pris: 109,00 DKK

Nu kun: 87,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

En hestesko er lidt af et alsidigt smykke, da den kan bruges i et væld af piercinger. herunder f.eks. næsen, læben, øret, brystet eller øjenbrynet. Det eneste der kræves, er at smykkets mål stemmer overens med målene på din piercing. Og så kræver det naturligvis også at formen på smykket tillader det. Det er f.eks. svært at bruge en hestesko i en tungepiercing.

Dette smykke er lavet af farvet titanium, hvilket gør smykket ideelt til førstegangsbrug. Der er nemlig ingen spor af nikkel i titanium. Du behøver derfor ikke bruge den "kedelige" almindelige titanium, som for det første er lidt mat i overfladen og samtidig meget mørk, i forhold til kirurgisk stål. Nu kan du sætte lidt farve på din piercing med denne farvede hestesko.
En anden fordel ved dette smykke, er måden hvorpå gevindet er lavet i hesteskoen. Gevindet sidder nemlig inde i selve hesteskoen, så kuglen skal skrues ind i staven i stedet for at skrue kuglen over staven. Det gør risikoen for rifter inde i din piercing meget mindre.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Horseshoe-13
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Diameter på ring 8 mm.
Diameteren måles forskellige steder, alt efter hvilket produkt der er tale om. En ring måles altid indvendigt fra kan til kant og en plug/tunnel måles på det tyndeste punkt (Ofte på midten af smykket). En taper måles på det tykkeste punkt, som ofte er i den ene ende.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fået en overfladebehandling. En belægning vil med tiden falde af. Du kan læse mere om belægninger på piercingsmykker her.
Belægningstype PVD-belægning
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Hestesko af farvet titanium med indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.