Labret af farvet titanium med indvendigt gevind

Lagerstatus: På lager

99,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

En labret kan bruges forskellige steder på kroppen. De mest gængse er i læben og i øret, hvor bagpladen gør sig godt, da der ofte ikke er plads til en låsekugle.
Denne labret er lavet af titanium. Titanium er ofte et mørk og kedeligt materiale, men det er der lavet om på her, da smykket er blevet PVD-belagt. Det betyder at titaniummens gode egenskaber er bibeholdt samtidig med at der er blevet tilført et ekstra farvelag. Farven er mere slidstærk end en almindelig belægning.

Ovenstående betyder at du kan bruge dette smykke i en helt nylavet piercing eller at du kan bruge det selvom du lider af nikkelallergi. Der er nemlig ingen spor af nikkel i titanium. Ydermere er denne labret udstyret med et indvendigt gevind, hvilket kun er et plus, da chancerne for rifter inde i din piercing ved isættelse af smykket mindskes.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer labret-86
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Materiale Titanium
Du kan være helt rolig. Dette smykke er lavet af ren titanium og indeholder absolut ingen nikkel. Titanium er endda så sikkert at det bl.a. bruges på hospitalerne, ved tandlægen og mange andre steder. Bemærk at det muligvis kun er delen der går igennem huden, der er lavet af titanium.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype PVD-belægning
Kuglestørrelse 3 mm.
Kuglediameter angiver størrelsen af selve kuglen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6mm og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker ens piercing skal være, jo mindre kuglediameter vælger man. Husk at vælge korrekt trådtykkelse til.
Lukketype Internt gevind
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Labret af farvet titanium med indvendigt gevind
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.