Ring med hængsel og snoet tråd

Lagerstatus: På lager

119,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Ringen her er en endeløs ring, forstået på den måde, at når ringen er lukket kan man umiddelbart ikke se hvor ringen åbnes og lukkes. Der er ingen kugler eller andre aftagelige dele. Til gengæld er der et lille gevind, som holder en lille del af staven på plads i ringens ene ende. Den anden ende klikkes ned i ringen og sidder så i spænd.

Ringen har et snoet design, som man skulle tro ville være irriterende at gå med. Men snoningerne er så små og tætte at det ikke er til gene.
Ringen findes i flere farver og i flere størrelser. Vælg f.eks. en diskret diameter til øret i en farve der ikke er iøjenfaldende hvis du gerne vil gå efter et nedtonet look. Men ringen kan naturligvis anvendes hvor du ønsker det, så længe piercingen tillader smykkets mål.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Ring-158
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Materiale Kirurgisk stål
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Belægningstype PVD-belægning
Lukketype Hængsel
Bedømmelser
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Ring med hængsel og snoet tråd
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.