Sommerfugl labret af 14 karat guld med ptfe stav

Lagerstatus: På lager

Pris: 179,00 DKK

Nu kun: 143,20 DKK

Produktbeskrivelse
Detaljer

Elsker du det søde og feminine i god kvalitet? Så se denne yndige lille sommerfugl af ægte 14 karat guld, der sidder som kronen på værket på en klar stav af PTFE. Sommerfuglen er udført med 3D effekt så vingerne sidder i en virkelighedstro stilling, frem for blot at være et fladt smykke. Samtidig er smykket både lille og diskret og vil derfor se vild sød og unik ud i for eksemepel en læbe eller ørepiercing.

Der er en række fordele ved at anvende stave af PTFE frem for metal. PTFE kan blandt andet anvendes i nye piercinger og så er det også et utrolig blødt og fleksibelt materiale at have i huden. Da PTFE er et plastmateriale, er det mere skånsomt mod dine tænder og dit tandkød.

Standardlængden på PTFE staven er 8 mm., men vi fører også dette smykke med en 6 mm. samt en 10 mm. stav. Du vælger blot den længde som passer til din piercing, i boksene ved siden af billedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-33
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale PTFE
Farve Guld
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Push-In
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages fuld returret på dette produkt.
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super fin labret stav
Karakter
Super fin labret stav - Købte min i 6 mm og den passede perfekt - god service og lynhurtig levering!! Bedømt af SN
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sommerfugl labret af 14 karat guld med ptfe stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.

Levering

Hos BodyMod.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder. Glad og tilfreds er man, når man har fået en god oplevelse. Derfor tilbyder vi både dag-til-dag levering samt hele 30 dages fuld returret på din ordre. Det eneste vi kræver er at de bestilte varer ikke har været ude af den forseglede emballage. Vi kan nemlig ikke sælge brugte smykker igen.
Husk også på, at vi sender din ordre samme dag den er bestilt, hvis du bestiller inden 15.00 fra mandag til fredag. Vi kan også sende gratis, hvis du bestiller for mere end 199,- kr.
Vi sender normalt med almindelig brevpost, så du behøver ikke at være hjemme når posten kommer forbi - Pakken bliver leveret direkte i din postkasse, så husk at navnet ordren bestilles i, skal stå klart og tydeligt på postkassen. Vær også gerne sikker på, at adressen du indtaster er korrekt.

Skulle du have nogle spørgsmål til levering og returnering af en ordre, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Du kan enten tage kontakt til os via vores livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du dig i forbindelse med en ordre du har bestilt, så hav gerne dit ordrenummer klar, så vi hurtigt kan ekspedere dig.