Sommerfugl labret af 14 karat guld med ptfe stav

Lagerstatus: På lager

179,00 DKK
Produktbeskrivelse
Detaljer

Elsker du det søde og feminine i god kvalitet? Så se denne yndige lille sommerfugl af ægte 14 karat guld, der sidder som kronen på værket på en klar stav af PTFE. Sommerfuglen er udført med 3D effekt så vingerne sidder i en virkelighedstro stilling, frem for blot at være et fladt smykke. Samtidig er smykket både lille og diskret og vil derfor se vild sød og unik ud i for eksemepel en læbe eller ørepiercing.

Der er en række fordele ved at anvende stave af PTFE frem for metal. PTFE kan blandt andet anvendes i nye piercinger og så er det også et utrolig blødt og fleksibelt materiale at have i huden. Da PTFE er et plastmateriale, er det mere skånsomt mod dine tænder og dit tandkød.

Standardlængden på PTFE staven er 8 mm., men vi fører også dette smykke med en 6 mm. samt en 10 mm. stav. Du vælger blot den længde som passer til din piercing, i boksene ved siden af billedet.

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer Labret-33
Antal enheder 1 stk.
Ikke alle personer har brug for to smykker. Derfor sælger vi ikke vores piercingsmykker i sæt. Derfor er prisen på piercingsmykkerne altid pr. stk. med mindre andet er angivet. Ved sæt er prisen selvfølgelig pr. sæt og ikke pr. stk. i sættet. Ved sæt er der naturligvis én af hver model i sættet.
Trådtykkelse 1.2 mm.
Trådtykkelse er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er vigtigt at vide så man ved hvilket gevind der skal være i kuglerne man skruer på. Trådtykkelsen skal altid passe sammen med piercinghullet og gevindet i kuglerne man skruer på.
Længde 8 mm.
Længden på et smykke bliver altid målt i fugleflugtslinje og fra kugle til kugle. Dvs. en buet stav ikke bliver målt langs buen, men i en lige linje fra indersiderne af kuglerne.
Sekundær materiale PTFE
Farve Guld
Kuglestørrelse 3 mm.
Lukketype Push-In
Bedømmelser
Bedømmelser (1)
Super fin labret stav
Karakter
Super fin labret stav - Købte min i 6 mm og den passede perfekt - god service og lynhurtig levering!! Bedømt af SN
Indsend din bedømmelse
Du anmelder: Sommerfugl labret af 14 karat guld med ptfe stav
Giv produktet karakterer *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Kundebilleder

Få en rabatkode på 10%, som du kan bruge ved dit næste køb, ved at tilføje et billede af tidligere købte produkter.

Har du købt dette produkt og kunne du tænke dig at vise det frem til andre, så kan du her tilføje op til tre billeder af produktet. Er der tale om smykker, vil det være oplagt at vise billeder hvor smykket bæres.
Bemærk, at denne sektion er til for at sælge produktet til andre kunder og billederne skal derfor være gode.

Der udsendes en rabatkode, per email, på 10% for hvert godkendt billede.